Η κεντρική ομιλία της Ζέττας Μακρή στον Αλμυρό έστειλε δυνατό μήνυμα νίκης

Η κεντρική ομιλία της  Ζέττας Μακρή στον Αλμυρό έστειλε δυνατό μήνυμα νίκης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η κεντρική ομιλία της  Ζέττας Μακρή στον Αλμυρό έστειλε δυνατό μήνυμα νίκης

Το πλήθος, ο παλμός, οι πανηγυρισμοί έδωσαν στη Ζέττα Μακρή όλη την ώθηση για να ανέβει στο βήμα και να απευθύνει, στους κατοίκους του Αλμυρού, που κατέκλυσαν το Πολιτιστικό Κέντρο, την πρώτη κεντρική ομιλία της σε μια αντίστροφη μέτρηση προς τις κάλπες της 21ης Μαϊου.  

Η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και υποψήφια βουλευτής Ν. Μαγνησίας Ζέττα Μ. Μακρή παρέθεσε μία από τις τρεις κεντρικές ομιλίες της στον Αλμυρό με το Βελεστίνο και τον Βόλο να ακολουθούν και να δείχνουν το δρόμο προς την κάλπη και την νίκη της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη πανελλαδικά και της Ζέττας Μακρή σε επίπεδο εκλογικής περιφέρειας.

Το συγκεντρωμένο πλήθος περίμενε από νωρίς τη Ζέττα Μακρή και δημιούργησε ένα φανταστικό κλίμα που λειτούργησε ως  προεόρτια της μεγάλης νίκης.

Η κεντρική ομιλία της Υφυπουργού Παιδείας είχε στο κέντρο τους ανθρώπους της Μαγνησίας, όπως κάθε συγκέντρωσή της, σκέψη και ενέργειά της από τη ημέρα που ασχολήθηκε με την πολιτική και ζήτησε την ψήφο εμπιστοσύνης των συντοπιτών της, για να μπορέσει να την επιστρέψει πολλαπλάσια ωφέλιμη, έμπρακτα δικαιωμένη και αναμφισβήτητα αξιοποιημένη με δυνατή προοπτική και συλλογικό όραμα.

Ο κόσμος στο ακροατήριο με δυνατά αισθήματα συμμετοχής στον αγώνα της Ζέττας Μακρή ήταν εκεί για να στηρίξει την πολιτικό της Μαγνησίας και να ανταποδώσει στη δραστήρια και αεικίνητη υποψήφια βουλευτή την κινητήρια δύναμη που και εκείνη έδωσε στον τόπο μέσα από τα έργα της.

Στον απολογισμό της Υφυπουργού Παιδείας, οι παρευρισκόμενοι ξεσπούσαν σε παρατεταμένα χειροκροτήματα και στο ρυθμικό άκουσμα του ονόματός της η Ζέττα Μακρή άκουγε τις φίλες και τους φίλους να την προτρέπουν να προχωρήσει μπροστά κρατώντας πάντα τη Μαγνησία προτεραιότητά της.

Αυτήν τη δέσμευση τίμησε η Ζέττα Μακρή και στάθηκε, με βλέμμα καθαρό και ευθύβολο, μπροστά στους κατοίκους  της Μαγνησίας που συγκεντρώθηκαν στον Αλμυρό και ξεσήκωσαν με τους πανηγυρισμούς τους το λαϊκό αίσθημα σηκώνοντας ακόμα ψηλότερα την υποψηφιότητα της Υφυπουργού Παιδείας.