Θρήνος στο Στεφανοβίκειο με νεκρή 30χρονη μητέρα που κατέρρευσε στην πλατεία

Θρήνος στο Στεφανοβίκειο με νεκρή 30χρονη μητέρα που κατέρρευσε στην πλατεία

Στα μαύρα ντύθηκε το Στεφανοβίκειο, παραμονή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος. Από τη μια στιγμή στην άλλη, η χαρά για το πανηγύρι, μετατράπηκε σε θρήνο, όταν μία 30χρονη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, σωριάζονταν νεκρή μπροστά στα μάτια του συζύγου και των γονιών της στην πλατεία του χωριού. Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή μητέρα, όπως και πολλοί άλλοι κάτοικοι της περιοχής με τις οικογένειές τους, είχαν βγει στην πλατεία για να γιορτάσουν την τοπική πανήγυρη.

Κάποια στιγμή, διαμαρτυρήθηκε στη μητέρα της ότι αισθάνθηκε δυσφορία, πριν προλάβει όμως κανείς ν’ αντιδράσει, έπεφτε λιπόθυμη. Αμέσως σήμανε συναγερμός. Προσέτρεξαν να της παρέχουν τις πρώτες βοήθειες άνθρωποι από τα γύρω μαγαζιά, ενώ παράλληλα ενημερώνονταν και το Κέντρο Υγείας Βελεστίνου. Ασθενοφόρο έσπευσε στο Στεφανοβίκειο και μετέφερε την κοπέλα στο Νοσοκομείο Βόλου. Για περισσότερο από μισή ώρα, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, οι γιατροί έδιναν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή, δυστυχώς όμως δεν τα κατάφεραν. Η 30χρονη εξέπνευσε, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος, την οικογένειά της και ολόκληρη την τοπική κοινωνία του Στεφανοβικείου.

Η νεαρή μητέρα είχε καταγωγή από την ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού, και ήταν παντρεμένη στο Στεφανοβίκειο. Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται υπέστη ανακοπή καρδιάς.
Ήταν γνωστή στην τοπική κοινωνία τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της που είναι αυτοκινητιστής και διέμεναν στο Στεφανοβίκειο.

ΠΗΓΗ: ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ

thessaliatv.gr