Καλλιμάρμαρο: Η Καλαμπάκα θρηνεί για τον 30χρονο ειδικό φρουρό που σκοτώθηκε με τη μηχανή του

Καλλιμάρμαρο: Η Καλαμπάκα θρηνεί για τον 30χρονο ειδικό φρουρό που σκοτώθηκε με τη μηχανή του

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία της Καλαμπάκας, μετά την είδηση του θανάτου του 30χρονου ειδικού φρουρού που «έσβησε» στην άσφαλτο το πρωί της Πέμπτης (11/5) στο Καλλιμάρμαρο.

Ο άτυχος 30χρονος έχασε την ζωή του, όταν η μηχανή στην οποία επέβαινε, συγκρούστηκε με λεωφορείο στην κάθοδο της Βασιλέως Κωνσταντίνου, στο Καλλιμάρμαρο.

Ραγίζουν καρδιές τα μηνύματα των φίλων του στον λογαριασμό του στο facebook, που ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί.

“Έφυγε τόσο ξαφνικά που ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει αγαπημένε μου αδερφικέ φίλε. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνεις ένας άγγελος που θα μας προστατεύει και θα μας κοιτά πάντα με αγάπη. Τόσο ξεχωριστός άνθρωπος, τόσο σπάνια προσωπικότητα. Δεν θα υπάρξει άλλο τέτοιο μυαλό και πνεύμα. Συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια. θα σε θυμάμαι για πάντα” αναφέρει χαρακτηριστικά ένας φίλος του.

“Δεν έχω λόγια να σε αποχαιρετήσω Λιάκο! Η καλή σου ψυχή να αναπαυθεί στον παράδεισο, ήσουν τόσο καλό παιδί κ χαμογελαστό. Μεγάλη θλίψη. Εσύ ήσουν στο γάμο μου εγώ δεν θα αντέξω να ρθω να σε αποχαιρετήσω. Καλό ταξίδι! Πολύ κουράγιο κ συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια” γράφει κάποιος άλλος.

Ο 30χρονος με καταγωγή από την Καλαμπάκα, ζούσε στην Αθήνα και εργαζόταν ως ειδικός φρουρός.

Η ανακοίνωση του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής:

«Η αστυνομική οικογένεια και οι Ειδικοί Φρουροί θρηνούν και πάλι τον άδικο χαμό ενός νεότατου συναδέλφου, Ειδικού Φρουρού της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας (Ο.Π.Π.Ι.).

Ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ Ηλίας, μόλις 30 ετών, έφυγε ξαφνικά και άδικα από κοντά μας συνεπεία τροχαίου ατυχήματος όταν, σήμερα 11/05/2023 τα ξημερώματα και κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, η μοτοσυκλέτα στην οποία επέβαινε συγκρούστηκε με αστικό λεωφορείο τη στιγμή που εκείνο έστριβε στο ρεύμα ανόδου της οδού Βασιλέως Κωνσταντίνου, στο Καλλιμάρμαρο.

Η οικογένεια των Ειδικών Φρουρών και το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του και θα βρίσκεται δίπλα τους για να συμπαρασταθεί με κάθε δυνατό τρόπο».

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου

πηγή newsit.gr