Κανάλια: Από θαύμα γλίτωσαν μάνα με τρία παιδιά- το ΙΧ τους σταμάτησε στο χείλος γκρεμού

Κανάλια: Από θαύμα γλίτωσαν μάνα με τρία παιδιά- το ΙΧ τους σταμάτησε στο χείλος γκρεμού

Βάθους 15 μετρων

Έναν εφιάλτη έζησαν χθες το βράδυ μια μητέρα και τα τρία της παιδιά όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε έπεσε σε ρεματιά και σταμάτησε κυριολεκτικά στο χείλος ενός γκρεμού βάθους 15 μέτρων.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά το μικρού κυβισμού αυτοκίνητο (μάρκας fiat punto) που οδηγούσε η μητέρα επέστρεφε γύρω στις 21:00 από Κανάλια προς Κάρλα και για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, η γυναίκα αποφάσισε να γυρίσει από Γλαφυρές, μέσω ενός αγροτικού δρόμου.

Ωστόσο ο δρόμος αυτός καταλήγει σε ρεματιά που μόνο ένα 4Χ4 θα μπορούσε να περάσει. Η μητέρα προσπάθησε να ανέβει την ανηφόρα της ρεματιάς, όμως δεν τα κατάφερε και το αυτοκίνητο οπισθοδρόμησε προς τον κατήφορο. Ευτυχώς, οριακά σταμάτησε σε πλάτωμα της πλαγιάς, καθώς αμέσως μετά ακολουθούσε γκρεμός 15 μέτρων. Είναι χαρακτηριστικό πως οι δύο πίσω τροχοί ήταν στον αέρα όταν το όχημα ακινητοποιήθηκε.

Στο σημείο μετά από ειδοποίηση της γυναίκας έφτασε ένα 4Χ4 όχημα της πυροσβεστικής και της αστυνομίας ενώ στον απεγκλωβισμό συμμετείχε και η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας με πέντε εθελοντές.

Η μητέρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Βόλου ελαφρά τραυματισμένη ενώ τα παιδιά επέστρεψαν με όχημα της Αστυνομίας.

Στο σημείο έσπευσαν πλήρωμα περιπολικού από το Αστυνομικό Τμήμα Ρήγα Φεραίου, δυνάμεις από την Πυροσβεστική της Β’ ΒΙΠΕ με ένα όχημα και πλήρωμα ασθενοφόρου από τον Βόλο!

Πρέπει να σημειωθεί ότι για άλλη μία φορά κινητοποιήθηκε πλήρωμα ασθενοφόρου από το ΕΚΑΒ Βόλου καθώς δεν υπήρχε οδηγός στο Κέντρο Υγείας, εν προκειμένω του Βελεστίνου. Αραγε αν το τροχαίο ήταν σοβαρό τι θα συνέβαινε; Πρόσφατα σε σοβαρό τροχαίο συνέβη το ίδιο. Οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ φωνάζουν με κάθε ευκαιρία ότι όταν μέσα μερικά λεπτά παίζονται ολόκληρες ανθρώπινες ζωές

https://www.thessaliatv.gr