Καναδάς: Σάλος με βουλευτή που εμφανίστηκε γυμνός κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης στη Βουλή

Καναδάς: Σάλος με βουλευτή που εμφανίστηκε γυμνός κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης στη Βουλή

Ένας Καναδός πολιτικός εμφανίστηκε ολόγυμνος κατά τη διάρκεια μιας τηλεδιάσκεψης της Βουλής την Τετάρτη, σύμφωνα με καναδικά ΜΜΕ. Ο William Amos, ένας φιλελεύθερος βουλευτής, καταγράφηκε από την κάμερα χωρίς ρούχα στο γραφείο του, με φόντο τις καναδικές σημαίες, σύμφωνα με ένα στιγμιότυπο οθόνης που δημοσίευσε η εφημερίδα The Canadian Press.

Ο 46χρονος, που εκπροσωπεί τμήματα του Κεμπέκ, ζήτησε αργότερα συγγνώμη για το περιστατικό, το οποίο όπως είπε ήταν ακούσιο.

«Αυτό ήταν ένα ατυχές λάθος», δήλωσε ο Amos σε δήλωση που δημοσιεύτηκε στο Twitter από την δημοσιογράφο της CTV News, Rachel Aiello.

“Η δυνατότητα σύνδεσης με βίντεο ενεργοποιήθηκε κατά λάθος, καθώς άλλαζα ρούχα. Ήθελα να βάλω το κοστούμι μου, γιατί πριν είχα πάει για τρέξιμο. Ειλικρινά, ζητώ συγγνώμη από τους συναδέλφους μου στη Βουλή για αυτό" τόνιζε.

Ο Amos δεν έκανε κάποια ομιλία κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης. Το κόμμα του, και ο Claude DeBellefeuille, αναφέρθηκε στο περιστατικό και σημείωσε ότι το πρωτόκολλο της Βουλής απαιτεί οι βουλευτές να φορούν επίσημο ένδυμα, κάτι που περιλαμβάνει και... εσώρουχα.

πηγή:enikos.gr