Λάρισα: Δράστες 12 διαρρήξεων συνελήφθησαν

Λάρισα: Δράστες 12 διαρρήξεων συνελήφθησαν

Βρέθηκαν στην κατοχή τους και 13 ναρκωτικά χάπια

Από τις 6 Νοεμβρίου ως την περασμένη Τρίτη δρούσαν τρεις Έλληνες δράστες, οι οποίοι διέρρηξαν 12 σπίτια περιοχών του νομού Λάρισας, όμως η δράση τους εξιχνιάστηκε ύστερα από έρευνα της Ασφάλειας και δυο από αυτούς συνελήφθησαν.

Οι τρεις Έλληνες πήγαιναν τις απογευματινές και βραδινές ώρες σε διάφορες περιοχές με το Ι.Χ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του ενός, εντόπιζαν τα σπίτια που θα «χτυπούσαν» και τα παραβίαζαν χρησιμοποιώντας ένα σφυρί, ένα λοστό και άλλα διαρρηκτικά εργαλεία και σύνεργα, που βρέθηκαν στην κατοχή τους μαζί με τα γάντια που φορούσαν για να μην αφήνουν αποτυπώματα.

Οι τρεις «ποντικοί» άρπαζαν κυρίως χρηματικά ποσά και κοσμήματα, κάποια από τα οποία βρέθηκαν κατά τις έρευνες που έγιναν στα σπίτια τους και στο αυτοκίνητο το οποίο κατασχέθηκε. Επιπλέον, κατασχέθηκαν μια τηλεόραση και δυο κινητά των οποίων η προέλευση ερευνάται, αλλά και 13 ναρκωτικά χάπια χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Οι δυο συλληφθέντες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και σε βάρος του ενός και για κατοχή ναρκωτικών, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας. Η Ασφάλεια αναζητά τον τρίτο συνεργό τους και ερευνά τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες διαρρήξεις.

πηγή:protothema.gr