Μαγνησία: Έρευνα για κομπίνα για “απαλλαγή” από εμβολιασμούς – «Φάμπρικα» φέρεται να έχει στήσει Βολιώτης ιδιώτης γιατρός

Μαγνησία: Έρευνα για κομπίνα για “απαλλαγή” από εμβολιασμούς – «Φάμπρικα» φέρεται να έχει στήσει Βολιώτης ιδιώτης γιατρός

Οσμή σκανδάλου με φόντο τους εμβολιασμούς και με απώτερο στόχο την εξαίρεση δημοσίων υπαλλήλων από τον εμβολιασμό, χωρίς να υποστούν τη βάσανο των αναστολών, εφόσον προκύψει ζητήματα υποχρεωτικότητας.«Φάμπρικα» φέρεται να έχει στήσει Βολιώτης ιδιώτης γιατρός, δίνοντας πανομοιότυπες «γνωματεύσεις» για εξαίρεση από τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού – Αναμένεται αναφορά στον Ιατρικό Σύλλογο για τη δράση του.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, στα χέρια του «εργοδότη», με την ευρύτερη έννοια της ιδιότητας που δίνεται στον όρο, βρίσκονται ήδη τρεις πανομοιότυπες ιατρικές γνωματεύσεις. Οι δύο αφορούν στον ίδιο φορέα και η τρίτη σε υπηρεσία “συγγενική” με τον φορέα.

Ο συγκεκριμένος γιατρός (τα στοιχεία του οποίου είναι στη διάθεση της εφημερίδας) φέρεται να «βεβαιώνει» ότι θα πρέπει οι συγκεκριμένοι να εξαιρεθούν από η διαδικασία του εμβολιασμού, διότι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας. Μεταξύ των προβλημάτων που επικαλείται ο γιατρός για να τους «απαλλάξει» είναι η υψηλή αρτηριακή πίεση…!!
Και αυτό ενδεχομένως δεν θα κινούσε υποψία, αν η γνωμάτευση δεν ήταν «καρμπόν» για τρεις διαδοχικά ανθρώπους οι οποίοι παρέχουν υπηρεσίες σχεδόν κάτω από την ίδια στέγη.

Οι ίδιες καλά πληροφορημένες πηγές λένε ότι οι τρεις συγκεκριμένες γνωματεύσεις θα τεθούν υπόψη του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας.

Μαζί θα υποβληθεί και αναφορά της αρχής που προΐσταται των τριών υπαλλήλων που αξιώνουν να μην υποστούν καμία κύρωση επειδή δεν θα εμβολιαστούν, προσκομίζοντας «ύποπτες» ιατρικές βεβαιώσεις. Το κουβάρι των αποκαλύψεων όμως δεν πρόκειται να σταματήσει στον έλεγχο που θα ζητηθεί να γίνει σε επίπεδο Ιατρικού Συλλόγου.

Οι πληροφορίες λένε ότι ενδεχομένως να ελέγχεται και δεύτερο πρόσωπο στην υπόθεση Αυτό βέβαια μένει να επιβεβαιωθεί όταν ξεκινήσει ενδελεχής έλεγχος.

www.astratv.gr