Μαρία Σολωμού – Mente Fuerte: Η νέα δημόσια εμφάνιση σε πάρτι γάμου!

Μαρία Σολωμού – Mente Fuerte: Η νέα δημόσια εμφάνιση σε πάρτι γάμου!

Μια νέα δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησαν πριν λίγες ημέρες η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte ρίχνοντας λάδι στη φωτιά ότι είναι ζευγάρι!

Σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ! πριν μερικές ημέρες και πιο συγκεκριμένα στις 28 Μαίου η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuert έδωσαν το παρών στο πάρτι που διοργάνωσαν για τον πολιτικό τους γάμο η Φιλίτσα Βουλιώτη (υπεύθυνη live και χορηγιών της Minos EMI) και ο Ανδρέας Κουτάλας, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο τα σενάρια που τους θέλουν μαζί.

Οι πρώτες κοινές τους φωτογραφίες ήρθαν στο φως τον Δεκέμβριο του 2021 όταν απαθανατίστηκαν να κάνουν τις βόλτες τους σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων ενώ πριν λίγες ημέρες ο τράπερ δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία από τη φωτογράφιση για τη νέα του δισκογραφική δουλειά.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Μαρία Σολωμού απαντώντας για την προσωπική της ζωή είπε: «Μπορεί να λέγονται και να γράφονται διάφορα. Το τι κάνω εγώ στη ζωή μου είναι δικό μου θέμα και επίσης έχω πάρα πολλούς φίλους, αγαπημένους, να συνδιαλέγομαι, να κάνω παρέα και οτιδήποτε άλλο».

Φωτογραφίες: Νdp/ Θωμάς Δασκαλάκης για το ΟΚ!

πηγή govastileto.gr