Με εκπλήξεις το Καρναβάλι Ευξεινούπολης 2020 (βίντεο&φωτογραφίες)

Με εκπλήξεις το Καρναβάλι Ευξεινούπολης 2020 (βίντεο&φωτογραφίες)

Με κύριο θέμα την κλιματική αλλαγή και την προστασία του περιβάλλοντος, θα πραγματοποιηθεί την Καθαρά Δευτέρα το Καρναβάλι της Ευξεινούπολης 2020.

Χθες Τετάρτη, ο δήμαρχος Αλμυρού Βαγ. Χατζηκυριάκος συνοδευόμενος από αντιδημάρχους Αρ. Μπέη και Βασ. Αργυρόπουλο, επισκέφθηκαν τον χώρο προετοιμασίας των αρμάτων του Καρναβαλιού.

Η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευξεινούπολης Χρύσα Μαρδάκη τους υποδέχθηκε και τους ενημέρωσε για τις τελικές προετοιμασίες που πραγματοποιούνται. Υπογράμμισε ότι το Καρναβάλι συνδιοργανώνουν ο Πολιτιστικός Ευξεινούπολης με το δήμο Αλμυρού και τη συμμετοχή του Συλλόγου Ανατολικής Ρωμυλίας. Ευχαρίστησε τη δημοτική αρχή για την στήριξη και όλους όσους εργάστηκαν για να πραγματοποιηθεί και φέτος με επιτυχία το Καρναβάλι.

Ο δήμαρχος Αλμυρού επισήμανε την πολύ σημαντική και συλλογική δουλειά που γίνεται για να απολαύσουν όλοι ένα επιτυχημένο Καρναβάλι. Δήλωσε ευχαριστημένος από όσα είδε και πρόσθεσε ότι θα υπάρχουν εκπλήξεις...
Ο αντιδήμαρχος Βασ. Αργυρόπουλος τόνισε ότι τον χαροποιεί ιδιαίτερα η συμμετοχή νέων ανθρώπων και ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Αντ. Μηλιώνης τόνισε ότι σημαντικό είναι τα νέα παιδιά που συμμετέχουν, καθώς αυτό σημαίνει ότι ο θεσμός έχει μέλλον.

Οι Αποκριάτικες εκδηλώσεις σε Αλμυρό και Ευξεινούπολη:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/2  Ώρα 19:00 Λαμπαδηφορία στην Κεντρική Πλατεία, σε συνδιοργάνωση με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ευξεινούπολης και τον Σύλλογο Ανατολικής Ρωμυλίας Ευξεινούπολης.

ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 2/3  Ώρα 11.00, Κούλουμα στη θέση "Αλώνια", έξω από το δάσος Κουρί. Πετάμε το χαρταετό μας μαζί! Προσφέρονται Σαρακοστιανά εδέσματα. Σε συνδιοργάνωση με τον Σύλλογο Ανατολικής Ρωμυλίας Ευξεινούπολης.

ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 2/3  Ώρα 15,00  Αποκριάτικο Καρναβάλι στην Ευξεινούπολη, με θέμα "Κλιματική Αλλαγή και Προστασία του περιβάλλοντος". Σε συνδιοργάνωση με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ευξεινούπολης.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ: