Μιλάνο – Βίντεο από τη στιγμή της συντριβής του αεροσκάφους του Ρουμάνου μεγιστάνα

Μιλάνο – Βίντεο από τη στιγμή της συντριβής του αεροσκάφους του Ρουμάνου μεγιστάνα

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στα social media βίντεο που έχει καταγράψει τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν τη συντριβή στο Μιλάνο του αεροπλάνου του Ρουμάνου επιχειρηματία που στοίχισε τη ζωή σε οκτώ άτομα.

Συγκλονίζει το βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες και δείχνει τη συντριβή στο Μιλάνο του μονοκινητήριου αεροπλάνου στο οποίο επέβαινε ο Ρουμάνος μεγιστάνας, Νταν Πετρέσκου, η σύζυγός του και ο γιος τους.

Το αεροπλάνο με τους οκτώ επιβαίνοντες είχε απογειωθεί από αεροδρόμιο του Μιλάνου με προορισμό τη Σαρδηνία αλλά τελικά συνετρίβη σε ένα άδειο κτίριο στο προάστιο Σαν Ντονάτο Μιλανέζε, μόλις 11 λεπτά μετά την απογείωσή του.

Από την συντριβή του αεροπλάνου έχασαν τη ζωή τους και οι οχτώ επιβαίνοντες.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στα social media βίντεο που έχει καταγράψει τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν τη συντριβή στο Μιλάνο του αεροπλάνου. Στο βίντεο φαίνεται το αεροπλάνο, όπως αναφέρει το romaniatv.net, που είχε απογειωθεί από αεροδρόμιο του Μιλάνου με προορισμό τη Σαρδηνία να «βουτάει» σχεδόν κάθετα. Και μετά από 11 λεπτά συνετρίβη.

πηγή:in.gr