Νέα ειδική έκδοση του Ford Ranger Raptor

Νέα ειδική έκδοση του Ford Ranger Raptor

Η Ford θέλει να δώσει μία ακόμα ώθηση στο κορυφαίο της pick up Raptor παρουσιάζοντας μια ειδική Το Ford Ranger Raptor ψηφίστηκε το pick up του 2020!περιορισμένη έκδοση του μοντέλου. Ο επιβλητικό φορτηγάκι θα αποκτήσει ιδιαίτερα σπορ εμφάνιση τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του, ενώ θα γίνει ακόμα πιο σκληροτράχηλο στις εκτός δρόμου διαδρομές.

Εξωτερικά το Ford αποκτά δύο μεγάλες μαύρες λωρίδες που το διατρέχουν από μπροστά έως πίσω, ενώ και χαμηλά στις πόρτες υπάρχουν οι ίδιες σπορ πινελιές. Στο εσωτερικό το τιμόνι και τα καθίσματα έχουν κόκκινες ραφές, δερμάτινα κομμάτια στο χρώμα Raceway Grey της Ford, ενώ είναι εξοπλισμένο και με το infotainment σύστημα των 8 ιντσών.

Με κινητήρα 208 ίππων και 10τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων

Στον κινητήρα το Raptor δεν έχει καμία αλλαγή σε σχέση με το στάνταρ μοντέλο. Η ειδική έκδοση θα έχει Το ιδιαίτερο Raptor πρωταγωνίστησε και σε ταινία στην Ισπανίακάτω από το καπό τον 2λιτρο diesel κινητήρα με απόδοση 208 ίππους και 500Nm ροπής ο οποίος συνεργάζεται με 10τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Στις αναρτήσεις όμως έχουμε αναβαθμίσεις με ελατήρια της FOX, το ύψος έχει αυξηθεί κατά 51mm και το φάρδος κατά 150mm. Τα ελαστικά είναι της General Grabber AT3 για κίνηση σε όλα τα τερέν με αυξημένη πρόσφυση στο χώμα.

Η τιμή της ειδικής αυτής έκδοσης θα είναι περίπου 2.000€ υψηλότερη από το στάνταρ μοντέλο, ενώ θα κατασκευαστούν μόλις 700 μονάδες για όλη την Ευρώπη!

πηγή:zougla.gr