Νέα καταγγελία για βιασμό εναντίον του τράπερ Saint

Νέα καταγγελία για βιασμό εναντίον του τράπερ Saint

Τον βιασμό της από τον τράπερ Saint, ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί για σεξουαλική επίθεση σε 16χρονη, καταγγέλλει γυναίκα 20 ετών. Πριν ακόμα γίνει γνωστή η μήνυση που έχει υποβάλει εναντίον του η ανήλικη κοπέλα, μια άλλη νεαρή γυναίκα είχε καταγγείλει στα social media τον Πέτρο Δήμου, όπως είναι το πραγματικό όνομα του Saint, ότι τη βίασε.

Ο 27χρονος τραγουδιστής είχε υποβάλει μήνυση εναντίον της 20χρονης ήδη από τις 22 Ιανουαρίου 2022 στο αστυνομικό τμήμα Αμπελοκήπων Μενεμένης. Ωστόσο, η ίδια συνεχίζει τις δημοσιεύσεις κατά του Saint, ο οποίος βρίσκεται προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές Γρεβενών, κατηγορούμενος για τον βιασμό 16χρονης στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Όπως αποκαλύπτει η Realnews, στη μήνυση που είχε υποβάλει στις αρχές του έτους, ο Saint είχε κατονομάσει στις Αρχές την 20χρονη γυναίκα και το όνομα του λογαριασμού που διατηρεί στο Instagram, προσκομίζοντας τα σχετικά αποδεικτικά των δημοσιεύσεων. Συγκεκριμένα, ο τράπερ ανέφερε: «Αναγράφει ότι είμαι βιαστής και αναγράφει το ονοματεπώνυμό μου. Επικοινώνησα μαζί της με μηνύματα, γιατί δεν κατάφερα να επικοινωνήσω μαζί της τηλεφωνικά, προκειμένου να της πω να κατεβάσει τη συγκεκριμένη ανάρτηση, πλην όμως μου απάντησε ότι δεν πρόκειται να την κατεβάσει». Στη συνέχεια ο ίδιος ανέφερε ότι αποτέλεσμα αυτής της ανάρτησης ήταν πολλά άτομα, γνωστοί και φίλοι του, να τον καλούν στο τηλέφωνο και να τον ρωτούν τι έχει γίνει. «Δέχομαι υβριστικά μηνύματα στο προφίλ μου, διαταράσσοντας την ψυχική μου ηρεμία. Επιθυμώ την ποινική της δίωξη», καταλήγει στη μήνυση που υπέβαλε τον περασμένο Ιανουάριο ο Π. Δήμου. Οι αναρτήσεις της γυναίκας, όμως, δεν σταμάτησαν και λίγες ημέρες αργότερα σε συμπληρωματική κατάθεσή του στις Αρχές, ο Saint σημείωνε: «Ανέφερε ότι η φίλη μου… (σ.σ.: αναφέρεται το όνομα) με έβαλε να τη βιάσω, πάντα κατά τα δικά της λεγόμενα. Αποτέλεσμα αυτής της ανάρτησής της ήταν πολλά άτομα να παίρνουν και να με ρωτούν τι έχει γίνει, καθώς και να δέχομαι υβριστικά μηνύματα στο προφίλ μου».

Η κατηγορία
Σημειώνεται ότι ο 27χρονος τράπερ συνελήφθη ύστερα από καταγγελία 16χρονης για τον βιασμό της σε απομακρυσμένο σημείο, στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του δόθηκαν από την Αστυνομία στη δημοσιότητα με εντολή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο συλληφθείς, στις 7 Ιουνίου, με τη χρήση σωματικής βίας κατακράτησε την ανήλικη κοπέλα χωρίς τη θέλησή της εντός του οχήματός του. Έπειτα, και πάλι χωρίς τη θέλησή της, την εξανάγκασε σε γενετήσια πράξη.

Σε πρόσφατη συνέντευξή που έδωσε μέσα από τις φυλακές, ο 27χρονος τραγουδιστής δήλωσε ότι είναι αθώος για τον βιασμό της 16χρονης. Παραδέχθηκε, όμως, ότι με την ανήλικη, επειδή του άρεσε, υπήρξε ιδιαίτερα «επίμονος». «Γνωριστήκαμε από την αδελφή της, ούτε τη βίασα, ούτε αρπαγή έγινε, ούτε τίποτα από αυτά. Αρπαγή δεν έγινε, βιασμός δεν έγινε. Ήμουν πιο επίμονος λεκτικά, ποτέ σωματικά. Επειδή, απλά, μου άρεσε πολύ, της έλεγα «δώσε μου ένα φιλάκι”, αυτό. Δεν είχα καμία πρόθεση για βιασμό ή για οτιδήποτε. Απλά, μου άρεσε πολύ και ήμουν επίμονος λεκτικά. Έτυχε να πω δυο-τρεις φορές παραπάνω να έρθουμε πιο κοντά. Δεν είναι καθόλου ο χαρακτήρας μου έτσι», είπε. Και συνέχισε: «Πρώτη φορά στη ζωή μου μού πήραν αποτυπώματα. Ποτέ δεν είχα ποινικό μητρώο, ποτέ δεν έχω πειράξει κανέναν. Δεν ξέρω τους λόγους, ίσως να ένιωθε φόβο ότι θα της έκανα κάτι παραπάνω. Επειδή ήμουν λίγο παραπάνω… λεκτικά, το
είπα δυο-τρεις φορές; Δεν ξέρω».

Τι απαντά η δικηγόρος
Σχολιάζοντας την υπόθεση για την οποία κατηγορείται ο προφυλακισμένος τράπερ, αλλά και το γεγονός ότι εναντίον του έχει στραφεί ακόμα μία κοπέλα 20 ετών, η δικηγόρος του 27χρονου, Ανθούλα Ανάσογλου, αναφέρει: «Δυστυχώς, με αφορμή μια καταγγελία που βασίστηκε σε ένα δυσάρεστο συμβάν, για το οποίο ο εντολέας μου έχει οικτρά μετανιώσει, εμφανίστηκε κοπέλα η οποία, αγνοώντας τις προειδοποιήσεις και τη μήνυση του εντολέα μου, προχώρησε σε μετάδοση ψεμάτων και μυθευμάτων με ταπεινό κίνητρο τη συγκομιδή των “likes”. Η Δικαιοσύνη τιμωρεί τους παραβάτες, αλλά τιμωρεί και αυτούς που διαδίδουν ψέματα και βλάπτουν την τιμή και την υπόληψη των άλλων. Οι καταγγελίες είναι ανυπόστατες, αστείες και αγγίζουν τη σφαίρα του παραλόγου. Η ανάγκη της πρόσκαιρης δημοσιότητας και αναγνωρισιμότητας δημιουργεί τέτοιες καταστάσεις, που θα αντιμετωπιστούν με νομικό τρόπο».

πηγή enikos.gr