Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Ιωάννα Τούνη, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Σούπερ σέξι και οι τρεις, στη Μύκονο

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Ιωάννα Τούνη, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Σούπερ σέξι και οι τρεις, στη Μύκονο

Η Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος έδωσε την ευκαιρία για το πρώτο τριήμερο του καλοκαιριού, το οποίο και αξιοποίησαν όσοι μπορούσαν. Φυσικά, η Μύκονος γέμισε με τους εγχώριους celebrities-influencers.

Οι φωτογραφίες από τη Μύκονο δείχνουν ότι το νησί επισκέφθηκαν, πέρα από τη Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη που θα μείνουν εκεί όλο το καλοκαίρι, αφού νοίκιασαν σπίτι, η Μαρίνα Βερνίκου με τον σύζυγό της Μίλτο Καμπουρέλη, η Μαρίνα Πατούλη, η οποία δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο νησί, και πολλοί άλλοι.

Εκεί βρέθηκαν και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία μετά την επιστροφή της από τον Αγιο Δομίνικο και το Survivor έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά της, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία παρακολουθεί ανελλιπώς το Survivor που συμμετέχει ο σύντροφός της, ο Στάθης, και η Ιωάννα Τούνη, χωρίς τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Ο φακός του NDP αλλά και ο φακός του Mykonos Live TV εντόπισε τις τρεις κυρίες να κάνουν τη βόλτα τους στα Ματογιάννια. Οχι μαζί, η κάθε μιά με τη δική της παρέα. Και οι τρεις ήταν εξίσου εντυπωσιακές, με τελείως διαφορετικό στιλ, αλλά και οι τρεις με σέξι ντυσίματα.

Η Ιωάννα Τούνη, με μαλλιά ράστα, εμφανίστηκε με ένα ιδιαίτερα αποκαλυπτικό μαύρο φόρεμα, με μπούστο που είναι από τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, έχοντας στο πλευρό της τον Χάρη Σιανίδη, φόρεσε ένα κλασικό μαύρο κοστούμι. Ωστόσο, ήταν η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά. Το φόρεσε χωρίς μπλούζα, μόνο με ένα χρυσό σουτιέν.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πιο glam από τις τρεις, με ένα εντυπωσιακό γοργονέ φόρεμα, έκανε τα φλας να αστράψουν.

πηγή iefimerida.gr