Ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος στην 84η ΔΕΘ

Ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος στην 84η ΔΕΘ

Την 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) επισκέφθηκε το Σαββατοκύριακο 14-15/09/2019 ο Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, όπου είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στα περίπτερα, να συνομιλήσει με εκθέτες και επισκέπτες, καθώς  και να παρακολουθήσει την ομιλία και τη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας.
Τιμώντας την ΔΕΘ, ως γιορτή καινοτομίας και πολιτισμού, ένα πολιτιστικό γεγονός με διεθνή ακτινοβολία και με κεντρικό σύνθημα «Είμαστε Εδώ», ο Αλέξης Τσίπρας παρουσίασε την πρόταση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για τη διακυβέρνηση της χώρας, που έχει ως  απόλυτη προτεραιότητα  το όφελος της κοινωνικής πλειοψηφίας.
Κατά την επίσκεψή του στη ΔΕΘ, ο κ. Μεϊκόπουλος στάθηκε με μεγάλο ενδιαφέρον στο περίπτερο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Π.Θ.), όπου οι φοιτητές παρουσίασαν καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, διαπιστώνοντας έτσι από κοντά την υψηλή ποιότητα του Πανεπιστημίου σε ερευνητικό έργο και δράσεις.
Ο Βουλευτής έδωσε θερμά συγχαρητήρια στους νέους ανθρώπους και στο ακαδημαϊκό προσωπικό του Π.Θ. για την αξιόλογη δουλειά τους που, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «αποτυπώνεται και στην υψηλή θέση του στη διεθνή και εγχώρια κατάταξη και δικαιώνουν όσους πιστεύουν, επιλέγουν και επενδύουν στο δημόσιο ελληνικό πανεπιστήμιο».
Δυναμική παρουσία στην 84η ΔΕΘ είχε και το Επιμελητήριο Μαγνησίας, με 12 επιχειρήσεις που ανέδειξαν τοπικά προϊόντα και τεχνογνωσία, συνδυάζοντας σύγχρονους και παραδοσιακούς τομείς επιχειρηματικότητας που αξίζει να εκπροσωπήσουν τη Μαγνησία και σε άλλες μεγάλες εκθέσεις διεθνούς ακτινοβολίας.
Όπως επεσήμανε ο Βουλευτής: «η Μαγνησία δεν είναι μόνο τουριστικός προορισμός. Μπορεί και πρέπει να εξάγει ποιοτικά προϊόντα, τεχνολογία και καινοτομία».
Το Γραφείο Τύπου