Ο καλύτερος εργοδότης στον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας

Ο καλύτερος εργοδότης στον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας

Μια από τις σημαντικότερες διακρίσεις απέσπασε η BMW, καθώς αναδείχθηκε ο πιο ελκυστικός εργοδότης διεθνώς στη βιομηχανία των τεσσάρων τροχών.

Η γερμανική φίρμα έλαβε την πρώτη θέση στο «Trendence Young Professionals Barometer», με την πλειοψηφία των φοιτητών στη Γερμανία να αξιολογεί το BMW Group μεταξύ των κορυφαίων εταιρειών.

Στην παγκόσμια έρευνα που πραγματοποίησε το Universum, ο βαυαρικός όμιλος κατατάχθηκε τέταρτος στις κατηγορίες «IT» και «engineering», πίσω από κολοσσούς όπως η Google, η Microsoft και η Apple.

Το BMW Group είναι επίσης ο πιο ελκυστικός εργοδότης της αυτοκινητοβιομηχανίας για φοιτητές διοίκησης επιχειρήσεων (business) – γεγονός που ενισχύει την ηγετική θέση του μεταξύ των παγκόσμιων κατασκευαστών οχημάτων.

«Στόχος μας είναι να αποκτήσουμε τα καλύτερα ταλέντα σε μία πολύ ανταγωνιστική αγορά. Η εικόνα ενός ελκυστικού εργοδότη, κυρίως μεταξύ των φοιτητών, είναι παράγοντας αποφασιστικής σημασίας. Οι ευκαιρίες μας για εκπαίδευση και εξέλιξη, οι ευέλικτες επιλογές εργασίας και, κυρίως, η δυνατότητα συνεργασίας με πολυσυλλεκτικές ομάδες για τη βιώσιμη και συνδεδεμένη μετακίνηση του μέλλοντος ενισχύουν τη θέση μας ως ελκυστικού εργοδότη» σχολίασε η Ilka Horstmeier, υπεύθυνη Ανθρωπίνων Πόρων και διευθύντρια του Τμήματος Εργασιακών Σχέσεων της BMW AG.

https://www.zougla.gr