Ο Πάνος Κιάμος στο πρώτο covid free νυχτερινό κέντρο – Η ανακοίνωση και οι αντιδράσεις

Ο Πάνος Κιάμος στο πρώτο covid free νυχτερινό κέντρο – Η ανακοίνωση και οι αντιδράσεις

Ο Πάνος Κιάμος ξεκινά εμφανίσεις στο πρώτο covid free νυχτερινό κέντρο από τις 16 Ιουλίου στο Ποσειδώνιο.

 Στο video που ανέβηκε στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, ο Πάνος Κιάμος το ανακοίνωσε επίσημα στους στους θαυμαστές του: «Ξέρετε που βρίσκομαι. Βρίσκομαι στην καρδιά της διασκέδασης, στο Posidonio. Ξέρετε οτι αγαπώ να παίζω μουσική. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θέλω να παίζω με την δημόσια υγεία. Για αυτό πήραμε την απόφαση από 16 Ιουλίου το Posidonio να αποτελέσει το πρώτο αμιγώς COVID Free κέντρο διασκέδασης στην Ελλάδα. Εγώ και οι συνεργάτες μου σας περιμένουμε για βραδιές χωρίς ημίμετρα. Από 16 Ιουλίου στο Poseidonio οι μάσκες πέφτουν».

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε προχτές η κυβέρνηση, τα κλειστά κέντρα διασκέδασης, τα οποία θα αποφασίσουν να λειτουργήσουν μόνο για εμβολιασμένους θα έχουν πληρότητα 60%, ενώ για μεικτούς χώρους η πληρότητα θα είναι 25% λόγω και της κινητικότητας που υπάρχει στα συγκεκριμένα μαγαζιά, καθώς εκτός από καθήμενους υπάρχουν και όρθιοι πελάτες.

 Ωστόσο οι θαυμαστές του μάλλον δεν ενθουσιάστηκαν με αυτή την απόφαση καθώς η ανάρτηση συγκέντρωσε πολλά αρνητικά reactions και σχόλια που κατηγορούν τον τραγουδιστή ότι συμβάλλει στον διχασμό.

 Πρεμιέρα και για Βέρτη
Στις 2 Ιουλίου ο Νίκος Βέρτης επιστρέφει στην πίστα του YTON. Στο κέντρο διασκέδασης επίσης θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κατά του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, οι θαμώνες που είναι πλήρως εμβολιασμένοι, θα δείχνουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού (από το κινητό τους ή σε χαρτί).

Όσοι δεν είναι εμβολιασμένοι θα πρέπει να έχουν αρνητικό self test 48 ωρών (το οποίο θα έχουν δηλώσει στην πλατφόρμα) ώστε να το δείξουν στην είσοδο, ενώ όσοι έχουν νοσήσει από κορονοϊό θα πρέπει να έχουν πιστοποιητικό νόσησης.

video

πηγή:madata.gr