Οι θρυλικοί Pink Floyd κάλεσαν την Δέσποινα Μοίρου να εγκαινιάσει την τιμητική τους έκθεση στο Χόλυγουντ

Οι θρυλικοί Pink Floyd κάλεσαν την Δέσποινα Μοίρου να εγκαινιάσει την τιμητική τους έκθεση στο Χόλυγουντ

Tην τιμητική έκθεση των Pink Floyd με τίτλο “Their Mortal Remains” στο Vogue Multicultural Museum στο Los Angeles εγκαινίασε η Δέσποινα Μοίρου μετά από πρόσκληση του θρυλικού συγκροτήματος.

Οι μυθικοί Floyd με τους οποίους η γνωστή ηθοποιός συνεργάζεται με 5ετές συμβόλαιο, τίμησαν για άλλη μια φορά τη Δέσποινα Μοίρου.

Έτσι παράλληλα με την προώθηση της καινούριας της ταινίας “Tango Shalom” η ηθοποιός εγκαινίασε και επισκέφτηκε την έκθεση, ενώ απόλαυσε την καλύτερη δυνατή ξενάγηση από μέλη του θρυλικού συγκροτήματος.

Η έκθεση παρουσιάζει όλη την ιστορία της κορυφαίας μπάντας μέσα από αρχεία, μουσικά όργανα, μακέτες, εξώφυλλα μέχρι τα διάσημα ιπτάμενα γουρούνια που συνόδευαν τις συναυλίες τους.

Τα εγκαίνια της έκθεσης έγιναν αποκλειστικά με VIP καλεσμένους, όπως μέλη των Doors και των Led Zeppelin.

«Την ώρα της εκδήλωσης χιλιάδες κόσμου έξω από το μουσείο τους χειροκροτούσαν», περιγράφει η ηθοποιός συγκινημένη. Ο Scott Page της έδειξε στο κινητό του εικόνες από τη συναυλία στη Βενετία, όπου είχαν γεμίσει όλα τα κανάλια με γόνδολες και ο κόσμος ήταν εκστασιασμένος, λέγοντάς της: «Σου δίνω αυτά τα πλάνα αποκλειστικά, να τα χρησιμοποιήσεις όπου θέλεις εσύ, ούτε στο BBC δεν τα έχουμε δώσει».

«Ήταν τόσο έντονη η στιγμή και η τιμή να βλέπω αποκλειστικά πρώτη φορά αυτό το μοναδικό υλικό που έβαλα τα κλάματα!» εκμυστηρεύεται η Δέσποινα Μοίρου. «Είχα συγκλονιστεί και συγκινηθεί όπως όταν τους είχα πρωτογνωρίσει. Αυτή τη φορά ίσως και περισσότερο, γιατί είχα το προνόμιο μέλη του θρυλικού συγκροτήματος να μου αναλύουν  πως δημιούργησαν τον κάθε δίσκο τους».

Μάλιστα, της έκαναν δώρο τη μπλούζα από το δίσκο το “The dark side of the moon”.

Από τον Απρίλιο του 2018 η Δέσποινα Μοίρου είναι μέλος της παγκόσμιας τιμητικής περιοδείας που πραγματοποιούν Pink Floyd. «Είναι πραγματικά μια μαγική συνεργασία και ευλογημένη. Τη βάζω πρώτη και με χρυσά γράμματα στη καριέρα μου» λέει.

«Είχα από την αρχή συναισθήματα βαθιάς συγκίνησης, δέους, χαράς, και ενθουσιασμού, μιας και ήταν η αγαπημένη μου μουσική μπάντα από την παιδική μου ηλικία! Ήταν ένα δώρο για μένα το γεγονός ότι τους γνώρισα, πόσο μάλλον το να μου προτείνουν να συνεργαστώ μαζί τους! Είχα τη χαρά να παρουσιάζω επί σκηνής τα μέλη του συγκροτήματος αλλά και άλλους τεράστιους μουσικούς που έρχονται ως guest, όπως Robbie Krieger ο κιθαρίστας των Doors, ο Dave Navarro από τους Jane’s Addiction, οι Led Zeppelin, ο Dr.Dre, Fishbone, Ozzy Osborne κ.α. Η όλη ατμόσφαιρα είναι μαγική! Απερίγραπτο συγκλονιστικό συναίσθημα!», περιγράφει η Δέσποινα Μοίρου.

πηγή newsit.gr