Οκτώ προσλήψεις το επόμενο διάστημα στον Δήμο Αλμυρού

Οκτώ προσλήψεις το επόμενο διάστημα στον Δήμο Αλμυρού

Εξι προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ προβλέπει ο ετήσιος προγραμματισμός προσλήψεων του Δήμου για το 2020

Εξι προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ προβλέπει ο ετήσιος προγραμματισμός προσλήψεων του Δήμου Αλμυρού για το 2020. Η πρόταση της δημοτικής αρχής τέθηκε υπόψη του υπουργείου Εσωτερικών μετά από εγκύκλιο που εκδόθηκε προς όλες τις υπηρεσίες του δημοσίου, στο πλαίσιο της ανάπτυξης και της λειτουργίας ενός ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού της δημόσιας διοίκησης.

Το υπουργείο Εσωτερικών προχώρησε στη λήψη των απαραίτητων νομοθετικών πρωτοβουλιών για τον αποτελεσματικότερο σχεδιασμό και την εφαρμογή της πολιτικής προσλήψεων.

Στόχος των εν λόγω ρυθμίσεων είναι ο καλύτερος προγραμματισμός, η αναβάθμιση και η απλοποίηση της διαδικασίας υποβολής και έγκρισης αιτημάτων πρόσληψης προσωπικού στους φορείς του δημοσίου τομέα.

Επισημαίνεται ότι η εγκύκλιος εξαιρούσε προσλήψεις σε ανταποδοτικές υπηρεσίες του δήμου και στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».

Πρόσληψη δύο καθηγητών Φυσικής Αγωγής

Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλμυρού αποφάσισε την πρόσληψη δύο καθηγητών Φυσικής Αγωγής για την απασχόλησή τους στα προγράμματα «Αθληση για όλους» για το διάστημα 2019 - 2020.

Στον Δήμο Αλμυρού έχει εγκριθεί η εφαρμογή 16 γενικών προγραμμάτων «Αθληση για όλους». Πρόκειται για συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα που επιδρά καταλυτικά στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των πολιτών και αποτελεί προνομιακό χώρο σύνδεσης και συνέχειας των άλλων δύο πυλώνων ανάπτυξης και αθλητισμού, τη σχολική αγωγή και τον αγωνιστικό αθλητισμό.

Με την πρόσληψη των δύο καθηγητών Φυσικής Αγωγής ο Δήμος Αλμυρού θα έχει τη δυνατότητα να στελεχώσει τα τμήματα μαζικού αθλητισμού και να παράσχει στους δημότες μία ιδιαίτερα σημαντική υπηρεσία, με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους.

www.taxydromos.gr