Περιοδεία Κατερίνας Παπανάτσιου στον Αλμυρό

Περιοδεία Κατερίνας Παπανάτσιου στον Αλμυρό

ΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Κ. ΠΑΠΑΝΑΤΣΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΛΜΥΡΟ

Περιοδεία στην γενέτειρά της πόλη του Αλμυρού πραγματοποίησε χθες (11-9-2020) η Βουλευτής Μαγνησίας ΣΥΡΙΖΑ  Κατερίνα  Παπανάτσιου.
Η Βουλευτής  αρχικά επισκέφτηκε τη Λαϊκή Αγορά όπου συνομίλησε με παραγωγούς και εμπόρους οι οποίοι εξέφρασαν τον  έντονο προβληματισμό τους για την τρέχουσα κατάσταση,  για την κατακόρυφη πτώση του τζίρου τους και για την χαμηλή, πια, αγοραστική δύναμη του κόσμου.

Στη συνέχεια η κ. Παπανάτσιου επισκέφτηκε το Κέντρο Υγείας  Αλμυρού όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα του Κέντρου από τον Διευθυντή κ. Ξηραδάκη και το προσωπικό. Αξιοσημείωτο είναι ότι η ενεργειακή αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας ακόμα εκκρεμεί παρόλη την εξασφάλιση των χρημάτων από το ΠΔΕ κατά τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.  Επιπλέον αναδείχθηκε το γεγονός  ότι παρόλο που  βρισκόμαστε εν μέσω της πανδημίας, το υγειονομικό υλικό προς το προσωπικό δίνεται πολύ φειδωλά  με αποτέλεσμα να υπάρχουν ελλείψεις που δυσχεραίνουν το έργο των εργαζομένων.

Η Βουλευτής επισκέφθηκε στη συνέχεια το 1ο Γυμνασίου Αλμυρού όπου συναντήθηκε  με το Σύλλογο γονέων & κηδεμόνων και το Διευθυντή του Γυμνασίου κ.Χατζηαυγουστίδη. Κατά τη συζήτηση που ακολούθησε η ανταλλάχθηκαν  σκέψεις  για το άνοιγμα των σχολείων και  εκτέθηκαν τα προβλήματα του Γυμνασίου.

Έντονος ήταν ο προβληματισμός των γονέων για τις  τάξεις με 27 μαθητές εν μέσω πανδημίας . Η Βουλευτής ενημέρωσε το Σύλλογο και τον Διευθυντή ότι κατέθεσε αναφορά στα πλαίσια το κοινοβουλευτικού ελέγχου το αίτημα του Συλλόγου για τη μη σύμπτυξη των τμημάτων της 3ης Γυμνασίου ώστε να μειωθεί ο αριθμός των μαθητών ανά τμήμα.

Τέλος η κ. Παπανάτσιου συναντήθηκε  με τον Δήμαρχο της πόλης κ.Χατζηκυριάκο και την Αντιδήμαρχο  κα. Αρετή Μπέη  με τους οποίους συζήτησε θέματα  σχετικά με  την προετοιμασία που έχει πραγματοποιηθεί από πλευράς  του Δήμου για το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων αλλά και τα γενικότερα ζητήματα της περιοχής.