Πρόσληψη γυμναστών για το πρόγραμμα «Αθληση για όλους» στο Δ. Αλμυρού

Πρόσληψη γυμναστών για το πρόγραμμα «Αθληση για όλους» στο Δ. Αλμυρού

Δυο καθηγητές φυσικής αγωγής για την υλοποίηση των προγραμμάτων

«Αθληση για Όλους», την περίοδο 2022- 2023 θα προσλάβει ο δήμος Αλμυρού, σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής.
Ο δήμος έχει πιστοποιηθεί ως Φορέας Υλοποίησης Προγραμμάτων «Αθληση για όλους», 2022 - 2023 και συγκεκριμένα πέντε προγραμμάτων άθλησης στην παραλία και δυο προγραμμάτων για άσκηση στην προσχολική ηλικία.

«Με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών άθλησης των δημοτών και την ωφέλειά τους από αυτό το πρόγραμμα κρίνεται απαραίτητη η πρόσληψη των δυο καθηγητών φυσικής αγωγής, για να στελεχώσουν τα τμήματα μαζικού αθλητισμού», επισήμανε σχετικά ο δήμαρχος Βαγγέλης Χατζηκυριάκος στην οικονομική επιτροπή.

Να αναφερθεί ότι οι ειδικότητες των καθηγητών φυσικής αγωγής που θα προσληφθούν για τα παραπάνω προγράμματα είναι:
*Για τα προγράμματα άθλησης στην παραλία, ένα άτομο πτυχιούχο Φυσικής Αγωγής με ειδίκευση στην πετοσφαίριση ή κολύμβηση (με πτυχίο ναυαγοσώστη)
*Για τα προγράμματα άσκηση στην προσχολική ηλικία, ένα άτομο πτυχιούχο Φυσικής Αγωγής με ειδίκευση στην καλαθοσφαίριση ή αντισφαίριση ή πετοσφαίριση.
Να αναφερθεί ότι οι προσληφθέντες θα απασχοληθούν με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου Χρόνου (ωρομίσθιο), για χρονικό διάστημα έως 8 μηνών.
Το σύνολο της δαπάνης για την μισθοδοσία τους θα καλύπτεται αποκλειστικά από το αντίτιμο που θα καταβάλουν οι εξυπηρετούμενοι κάτοικοι και δημότες με τη μορφή διδάκτρων.