Πρώτος εντός έδρας αγώνας πρωταθλήματος για τον Γ.Σ.Α.

Πρώτος εντός έδρας αγώνας πρωταθλήματος για τον Γ.Σ.Α.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Δ.Σ. και Δ.Ε. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Γ.Σ.Α.
ΠΡΩΤΟΣ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΑΣ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

Τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος για τον 3ο όμιλο της Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ,  ο Γ.Σ.Α. θα αντιμετωπίσει στην έδρα του, στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΡΑΓΑΖΟΣ», την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 16:00, την ομάδα του  ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ.

Για τον αγώνα αυτόν ο προπονητής Κος Αρσένος έχει να επιλέξει τους δεκαοκτώ ποδοσφαιριστές ανάμεσα από τους:
ΠΟΛΥΜΕΡΟΥ-ΧΑΡΧΑΛΑΚΗ-ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΑΚΗ-ΚΥΡΙΑΚΟ-ΛΑΜΠΟ-ΜΠΕΪΚΟ-ΠΑΤΣΗ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ-ΖΕΝΟΥΝΗ-ΦΟΥΚΗ-ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ-ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ-ΑΓΑΣΙΩΤΗ-ΒΟΥΡΔΑΚΗ-ΡΑΚΗ-ΑΓΓΕΛΗ-ΤΖΑΦΛΕΡΗ-ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟ Α.-ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟ Γ.–ΔΗΜΟ-ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟ-ΑΪΔΗ- ΑΡΑΠΗ-ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ενώ αμφίβολη είναι ακόμη η συμμετοχή του  ΚΥΡΓΙΑΚΟΥ
Θα στερηθούμε των υπηρεσιών των τραυματιών ΚΟΚΚΑ-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ-ΝΙΚΟΓΙΑΝΝΗ-ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ, καθώς και του ΝΤΟΝΤΑ για τον οποίο δεν έχει εκδοθεί το δελτίο.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΡΑΓΑΖΟΣ» καθότι με συντονισμένες ενέργειες και μία .γιγάντια προσπάθεια που έγινε από την Δ.Ε. , το Δ.Σ. του Γ.Σ.Α. και της Δημοτικής αρχής, ετοιμάστηκαν οι εγκαταστάσεις του σταδίου για να φιλοξενήσουν αυτόν τον σημαντικό αγώνα για την ομάδα μας.
Για το σκοπό αυτό μέλη του Δ.Σ. και της Δ.Ε. του Γ.Σ.Α. μαζί με τους νεαρούς παίκτες μας, θα διακινήσουν την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή στην αγορά του Αλμυρού εισιτήρια του αγώνα, τα οποία τιμώνται 5 ευρώ. Μαζί με τα εισιτήρια θα διακινηθεί και λαχειοφόρος αγορά με τιμή λαχνού 2,50 ευρώ και δώρο μία τηλεόραση 43΄΄, προσφορά του καταστήματος «ΝΑΚΟΣ».

Η είσοδος στο Στάδιο θα γίνεται από την κεντρική πύλη και οι μαθητές και μαθήτριες όλων των σχολείων θα εισέρχονται δωρεάν.

Καλούμε όλους τους φιλάθλους μας να δώσουν βροντερό παρόν, ενισχύοντας την αξιόμαχη νεανική ομάδα μας, ώστε να αναδείξουμε την αίγλη και την ιστορία του Γ.Σ.Α.