Πως θα κινηθεί ο καιρός μέχρι το τέλος του χρόνου στη Μαγνησία

Πως θα κινηθεί ο καιρός μέχρι το τέλος του χρόνου στη Μαγνησία

Μια τυπική εβδομάδα του Νοεμβρίου είναι η τρέχουσα, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Θεοφάνη Τακούδη, ενώ η έναρξη του χειμώνα θα είναι ήπια και μέχρι το τέλος του χρόνου.
Ο μετεωρολόγος μίλησε στο Ράδιο ΕΝΑ και τον Ηλία Κουτσερή και τόνισε ότι γενικά υπάρχει πτώση της θερμοκρασίας, λόγω βόρειου ρεύματος, που αναμένεται να ενταθεί τις επόμενες μέρες.
Στον Βόλο, οι ελάχιστες θερμοκρασίες θα κυμανθούν μεταξύ 7-9 °C και οι μέγιστες μέχρι και την Κυριακή μεταξύ 12-15 °C, με αραιές συννεφιές κατά διαστήματα. Σήμερα Τετάρτη και την Πέμπτη οι νεφώσεις θα είναι πιο έντονες που πιθανόν να δώσουν βροχές και στα πεδινά, ενώ ο καιρός θα έχει διαστήματα ηλιοφάνειας.

Ο Δεκέμβριος θα μπει με καλές για την εποχή θερμοκρασίες με μέγιστες τιμές 17-18 °C!

Προς το τέλος της εβδομάδας εξασθενούν οι βόρειοι άνεμοι και από Παρασκευή και μετά θα σημειωθεί σχετικά άνοδος της ελάχιστης και της μέγιστης θερμοκρασίας. Την Παρασκευή συννεφιές στα ανατολικά της Μαγνησίας (ανατολικό και νότιο Πήλιο, Σποράδες) πιθανόν να δώσουν κάποιες βροχές.
Το Σάββατο ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, ενώ την Κυριακή υπάρχει πιθανότητα νεφώσεων και κάποιων βροχών.
Ο Δεκέμβριος θα μπει με καλές για την εποχή θερμοκρασίες με μέγιστες τιμές 17-18 °C τις πρώτες τρεις ημέρες και εναρμονιζόμαστε στον ήπιο χειμώνα μέχρι τέλος του χρόνου, ανέφερε ο κ. Τακούδης.

www.magnesianews.gr