Στάθης Παναγιωτόπουλος: Παραδόθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος – Οι πρώτες εικόνες

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Παραδόθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος – Οι πρώτες εικόνες

Παραδόθηκε στις αρχές της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Η αστυνομία αναζητούσε τον παρουσιαστή και πρώην μέλος των Ράδιο Αρβύλα στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ύστερα από μήνυση μίας 28χρονης κοπέλας για διαρροή των προσωπικών τους στιγμών σε ιστοσελίδες με πορνογραφικό χαρακτήρα.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ήθελε να αποφύγει τη σύλληψη on camera, οι εισαγγελικές αρχές το σεβάστηκαν, με τον δικηγόρο του να επικοινωνεί με τις Αρχές και να τους ενημερώνει ότι ο πελάτης του θα παραδοθεί.

Στις 14.30 βγήκε από το σπίτι του και λίγο πριν τις 16.00 παραδόθηκε.

Όπως είπε η Ηρώ Καρυοφύλλη στο T-live, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος συνελήφθη. Εν συνεχεία θα δώσει κατάθεση.

Ο Alpha εξασφάλισε τις πρώτες εικόνες από την άφιξη του Στάθη Παναγιωτόπουλου στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Ο ίδιος συνοδευόταν από τον δικηγόρο του.

Η δεύτερη καταγγελία

Η νέα καταγγελία από πρώην σύντροφό του, είδε το φως της δημοσιότητας μέσω της εκπομπής “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1, το πρωί της Τρίτης 21/12. Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας αποκάλυψεπως αργά το βράδυ της Δευτέρας 20/12 είχε επικοινωνία με νεαρή κοπέλα που είδε ερωτικά βίντεο και φωτογραφίες της ίδιας με τον συγκεκριμένο παρουσιαστή να έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο.

«Τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μας, έκλαιγε, δεν μπορούσα να καταλάβω τι ακριβώς ήθελε, μέχρι που κάποια στιγμή μου είπε πως είχε και εκείνη σχέση με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και έπεσε θύμα του, μιας και ενημερώθηκε πως στο διαδίκτυο υπάρχουν δύο βίντεο με τις ερωτικές τους στιγμές αλλά και φωτογραφικό υλικό», αποκάλυψε ο Απόστολος Λύτρας.

Και πρόσθεσε για την 28χρονη που θα καταγγείλει τον παρουσιαστή: «Το τραγικό της ιστορίας είναι πως αυτή η κοπέλα προέρχεται από το στενό φιλικό του περιβάλλον. Είναι μια γυναίκα 28 ετών, δεν γνώριζε για τα βίντεο, χθες πληροφορήθηκε πρώτη φορά. Όποια κοπέλα είχε συνάψει σχέση με τον συγκεκριμένο, πλέον θα υποπτεύεται ότι μπορεί να έχει μπει στο διαδίκτυο» δήλωσε ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας στον Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ.

πηγή T-life.gr

Δες το βίντεο από το T-live: