ΣΤΟΝ ΕΦΚΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Η ΜΑΡΙΝΑ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ

ΣΤΟΝ ΕΦΚΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Η ΜΑΡΙΝΑ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ

Τις υπηρεσίες του ΕΦΚΑ Μαγνησίας και  του Σώματος Επιθεώρησης  Εργασίας επισκέφτηκε η  πρώην Υφυπουργός και εκ νέου υποψήφια Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
Συγκεκριμένα η κ. Χρυσοβελώνη συνομίλησε με τους υπαλλήλους της Α΄ και Β΄ τοπικής Διεύθυνσης του ΕΦΚΑ και διαπίστωσε και η ίδια την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η υπηρεσία. Όπως τονίστηκε από το αρμόδιο προσωπικό η υποστελέχωση είναι το βασικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν. Υπάρχει πληθώρα υποθέσεων που εκκρεμούν για την απονομή συντάξεων και καλούνται οι ελάχιστοι υπάλληλοι  να τις διεκπεραιώσουν. Παράλληλα υπάρχει το θέμα των ταμείων που ενσωματώθηκαν τα οποία όλα κουβαλούν τις δικές τους παθογένειες.  Οι εργαζόμενοι ζητούν προσλήψεις προσωπικού και επίλυση των προβλημάτων υλικοτεχνικής υποδομής που υπάρχουν σήμερα.
Στη συνέχεια η κ. Χρυσοβελώνη επισκέφθηκε τα Γραφεία του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε) Βόλου όπου έλαβε αναλυτική ενημέρωση από το διοικητικό προσωπικό. Όπως δήλωσε η κ. Χρυσοβελώνη «το ΣΕΠΕ επιτελεί το σημαντικό έργο για την  ευρύτερη δυνατή προστασίας των εργαζομένων λειτουργώντας πάντα με γνώμονα το καλύτερο δυνατό για τους εργαζόμενους και των εργασιακών δικαιωμάτων τους.”