Συνέλευση της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Αλμυρού

Συνέλευση της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Αλμυρού

Η συνέλευση της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Αλμυρού

πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Ιουλίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλμυρού με καλή συμμετοχή μελών και φίλων του κόμματος.
Έγινε ενημέρωση για τις αποφάσεις της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης και για τις πολιτικές εξελίξεις από τον κ. Μιχάλη Καστρινάκη, αναπληρωτή συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής Μαγνησίας.

Ο Χρήστος Τσιοκάρας συντονιστής της τοπικής Ο.Μ. Αλμυρού αναφέρθηκε στην στροφή της οργάνωσης στην κοινωνία που ξεκίνησε περιοδεία η Συντονιστική Επιτροπή μαζί με τους βουλευτές Μαγνησίας Κατερίνα Παπανάτσιου και Αλέξανδρου Μεικόπουλου από τις αρχές Ιουνίου στην αγορά του Αλμυρού με το πρόγραμμα «Μένουμε Ορθιοι» και συνεχίστηκε η περιοδεία για το μοίρασμα του προγράμματος στην Σούρπη, στην Αμαλιάπολη, στον Πτελεό και στο Κέντρο Υγείας του Αλμυρού.

Πρόεδρος της συνέλευσης προτάθηκε ο Στέργιος Κοντογεωργάκης ο οποίος μίλησε ενωτικά στα μέλη της οργάνωσης και με πνεύμα ευγένειας και πολιτισμού για τους πολιτικούς τους αντιπάλους.

Στη συνέχεια ακολούθησε δημιουργικός και γόνιμος διάλογος από τα μέλη της οργάνωσης και η συνέλευση αποφάσισε μετά από ψηφοφορία τη δημιουργία δυο επιτροπών Αυτοδιοίκησης-Ανάπτυξης και Αγροτικού τομέα. Στις επιτροπές συμμετέχουν επαγγελματίες και επιστήμονες.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Οργάνωσης «Οι επιτροπές σύντομα θα συνεδριάσουν για την άμεση σύνδεση με την κοινωνία και με τα τοπικά προβλήματα των δημοτών, των αγροτών, των κτηνοτρόφων και των ψαράδων, για τα οποία η κυβέρνηση της Ν.Δ βρίσκεται μακριά από αυτά και αδυνατεί να τα αντιμετωπίσει».