Συνελήφθησαν 4 άτομα στη Μαγνησία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών

Συνελήφθησαν 4 άτομα στη Μαγνησία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες (16-09-2020) το μεσημέρι σε περιοχή του νομού Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένα άτομο, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (19,83) γραμμαρίων, καθώς και μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης, βάρους (383) γραμμαρίων.  

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Συνελήφθησαν, χθες (16-09-2020) το μεσημέρι σε περιοχή του νομού Μαγνησίας, από αστυνομικούς  του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, δύο άτομα, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους (11,11) γραμμαρίων.  

Συνελήφθη, χθες (16-09-2020) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή του νομού Μαγνησίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Βόλου, ένα άτομο, διότι κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο όπου επέβαινε, κατελήφθη να κατέχει μία χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης σε μορφή βράχου και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο μείγματος καπνού και κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν.