Συνεχίζει προπονήσεις ο Γ.Σ.Α. μετά την παραίτηση Αρσένου

Συνεχίζει προπονήσεις ο Γ.Σ.Α. μετά την παραίτηση Αρσένου

Συνεχίζει τις  προπονήσεις ο Γ.Σ.Α. ενόψει του Κυριακάτικου εκτός έδρας παιχνιδιού με την Καρίτσα στην Κατερίνη.
Ο Στέλιος Αρσένος παραβρέθηκε στην χθεσινή προπόνηση πριν δηλώσει την παραίτησή του και αφήσει την ομάδα χωρίς προπονητή.

Σήμερα μέλος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου μίλησε στους παίκτες και τους ζήτησε να συνεχίσουν κανονικά για τα επόμενα 2 παιχνίδια (στο εκτός έδρας με Καρίτσα για το πρωτάθλημα και στο εντός με Θησέα για το Κύπελλο). Με 2 εξαιρέσεις (Αγιασιώτη και Αγγελή) οι ποδοσφαιριστές συμφώνησαν να συνεχίσουν τις προπονήσεις και να συμμετάσχουν στα  2 παιχνίδια.

Η σημερινή προπόνηση έγινε με τη συμμετοχή όλων των ποδοσφαιριστών, υπό τις οδηγίες του προπονητή τερματοφυλάκων, Καραγιώργου Φώτη.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΣΑ για την παραίτηση Αρσένου
O κ. Στέλιος Αρσένος κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον πρόεδρο και τα μέλη της Δ.Ε. ποδοσφαίρου, δήλωσε πως δεν επιθυμεί πλέον να βρίσκεται στη θέση του προπονητή του Γ.Σ.Α. για λόγους που έχουν να κάνουν με τις συνεχείς αθετήσεις των υποσχέσεων από πλευράς Συλλόγου σχετικά με την τήρηση των συμφωνηθέντων.
Ο κ Αρσένος ευχαριστεί θερμά όσους συνεργάστηκαν μαζί του το σύντομο χρονικό διάστημα που διετέλεσε προπονητής της ομάδας και εύχεται καλή συνέχεια στον Γυμναστικό Σύλλογο.