Τζέραρντ Μπάτλερ γιόρτασε τα γενέθλιά του απελευθερώνοντας θαλάσσιες χελώνες

Τζέραρντ Μπάτλερ γιόρτασε τα γενέθλιά του απελευθερώνοντας θαλάσσιες χελώνες

Ο ηθοποιός Τζέραρντ Μπάτλερ γεννήθηκε τον Νοέμβριο και όπως αποκάλυψε τα γενέθλιά του το 2019 τα γιόρτασε με έναν ιδιαίτερα πρωτότυπο τρόπο.

Ο Σκωτσέζος ηθοποιός μιλώντας στο Total Film Magazine είπε «δεν είμαι τύπος των γενεθλίων».

«Συχνά, στα γενέθλιά μου, στις 7 μμ, έλεγα: “εντάξει, ας πάμε για δείπνο”. Αλλά εκείνη τη φορά, διοργάνωσα ένα μεγάλο γεγονός στην Κόστα Ρίκα και είχα πολλούς φίλους» πρόσθεσε.

Ο ηθοποιός τόνισε όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι ήταν παρόντες πολλοί «πνευματικοί άνθρωποι» και ότι ήταν ένα πολύ δυνατό γεγονός, καθώς «απελευθέρωσε θαλάσσιες χελώνες στον ωκεανό».

«Είμαι τόσο ικανοποιημένος που το έκανα» συμπλήρωσε.
Την περίοδο που ήταν στην Κόστα Ρίκα, ο Τζέραρντ Μπάτλερ συμμετείχε στην εκδήλωση «Envision Festival», η οποία «εμπνέει τη θετική συλλογική συνείδηση όσων συμμετέχουν στη βελτίωση του εαυτού τους και του πλανήτη».

Τα γενέθλια του ηθοποιού γιορτάστηκαν αρκετούς μήνες προτού η πανδημία της Covid-19 πλήξει όλο τον πλανήτη, με πολλούς πλέον να αδυνατούν να γιορτάσουν τον τελευταίο χρόνο τη σημαντική αυτή μέρα.

Στην πιο πρόσφατη ταινία, με τίτλο Greenland, στην οποία πρωταγωνιστεί, ο Μπάτλερ και η οικογένειά του αγωνίζονται να επιβιώσουν ενόψει μίας τρομερής κατακλυσμιαίας φυσικής καταστροφής.

πηγή:newsbeast.gr