Την άνοδο στην Γ' Εθνική πανηγυρίζει η ομάδα μπάσκετ του Γ.Σ. Αλμυρού

Την άνοδο στην Γ' Εθνική πανηγυρίζει η ομάδα μπάσκετ του Γ.Σ. Αλμυρού

.29/5/2020 - Γ' ΕΘΝΙΚΗ..

"..Σήμερα είναι η μέρα οπού θα μείνει βαθιά χαραγμένη στην μνήμη όλων των φιλάθλων της πόλης του Αλμυρού.

Σήμερα είναι η πιο σημαντική μέρα από την ίδρυση του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ .

Σήμερα η ομάδα μας πανηγυρίζει την άνοδό της στην Γ ΕΘΝΙΚΗ κατηγορία για πρώτη φορά στην μακρόχρονη ιστορία του τμήματος καλαθοσφαίρισης.

Σήμερα ήρθε το επιστέγασμα μιας προσπάθειας νέων ανθρώπων με μεράκι για το μπάσκετ,μιας ΠΑΡΕΑΣ νέων ανθρώπων που έχουν όλοι φορέσει την φανέλα του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ μας συλλόγου και που πραγματικά αγαπούν και θέλουν να πάνε όσο πιο ψηλά γίνεται το μπάσκετ της πόλης του Αλμυρού.

Σήμερα είναι η μέρα αφιερωμένη σε όλους αυτούς τους μεγάλους πρωταγωνιστές (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΕΣ) που κατάφεραν να κάνουν το όνειρό μας πραγματικότητα.

Σήμερα πανηγυρίζουν όλοι οι πιστοί φίλαθλοι της ομάδας αλλά και οι επιχειρηματίες-χορηγοί της ομάδας που βλέπουν ότι η στήριξή τους άξιζε κι έπιασε τόπο.

Σήμερα ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ γίνεται ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ και πανηγυρίζει την ΙΣΤΟΡΙΚΗ άνοδο της ομάδας μπάσκετ του Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ στην Γ ΕΘΝΙΚΗ κατηγορία εν μέσω των δύσκολων καιρών που λόγω της πανδημίας που περνάμε.."

Η Δ.Ε του τμήματος καλαθοσφαίρισης θέλει να συγχαρεί όλους τους συντελεστές αυτής της μεγάλης επιτυχίας (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ,ΠΑΙΧΤΕΣ,ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ,ΧΟΡΗΓΟΥΣ)
και θέλει να δηλώσει ότι η ομάδα θα είναι πιστή στο ραντεβού της με την ιστορία και την άνοδο στη Γ ΕΘΝΙΚΗ..

Υ.Γ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΕΧΩ ΑΝΕΒΕΙ ΚΙ ΈΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ

..ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ..