Το μεγάλο ραντεβού!

Το μεγάλο ραντεβού!

Ένας άδειος δρόμος, ένας πιλότος της Formula 1 κι ένα τετράτροχο αριστούργημα. Ο Claude Lelouch αναβίωσε το εμβληματικό φιλμ του 1976, με τον Charles Leclerc στον ρόλο του πρωταγωνιστή και τη Ferrari SF90 Stradale σε πρώτο πλάνο.

Το φημισμένο «Ραντεβού» του Γάλλου σκηνοθέτη γυρίστηκε στο Μονακό την Κυριακή 24 Μαΐου. Ο Μονεγάσκος οδηγός της Scuderia Ferrari βρέθηκε πίσω από το τιμόνι του εκθαμβωτικού supercar των 1.000 ίππων, γυρνώντας με τέρμα το γκάζι στους άδειους δρόμους του λαμπερού Πριγκιπάτου.

Το φιλμάκι σκηνοθέτησε ο Claude Lelouch, ο άνθρωπος που είχε αναλάβει την καλλιτεχνική ευθύνη και του «C' etait un Rendez-Vouz», που είχε γυριστεί τον Αύγουστο του 1976 στο Παρίσι με μια Mercedes 450 SEL.

Το ριμέικ της ταινίας μικρού μήκους ονομάστηκε «Le Grand Rendez-Vouz» κι έκανε πρεμιέρα το Σαββατοκύριακο που πέρασε. Για τη μαγνητοσκόπηση χρησιμοποιήθηκαν δύο SF90 Stradale, με τον επικό ήχο να προέρχεται από μία Ferrari 275GTB που ανήκει στον ίδιο τον σκηνοθέτη.

Μάλιστα στο φιλμ έλαβε μέρος και ο Αλβέρτος Β΄, πρίγκιπας του Μονακό και επικεφαλής του Πριγκιπικού Οίκου των Γκριμάλντι. Ανάμεσα στους λιγοστούς θεατές, ήταν ο πρόεδρος της Ferrari John Elkann, οι πρίγκιπες Andrea Casiraghi και Pierre Casiraghi με τη σύζυγό του, πριγκίπισσα Beatrice Borromeo.

πηγή:zougla.gr