Τρεις γενιές: Η Χάιντι Κλουμ με τη μητέρα και τη 16χρονη κόρη της -Και οι τρεις καλλονές

Τρεις γενιές: Η Χάιντι Κλουμ με τη μητέρα και τη 16χρονη κόρη της -Και οι τρεις καλλονές

Κοιτάζοντας κανείς τη Χάιντι Κλουμ με τη μητέρα της και τη 16χρονη κόρη της δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω τους!

Η Χάιντι Κλουμ είνι ιδιαίτερα ενεργή στα socila media και συχνά δημοσιεύει στιγμές από την προσωπική και επαγγελματική της ζωή, με τους εκατομμύρια followers της να γεμίζουν με αμέτρητα like κάθε φωτογραφία που ανεβάζει.

Η ίδια έχει τέσσερα παιδιά. Απέκτησε τη 16χρονη Λένι με τον πρώην σύντροφό της, Φλάβιο Μπριατόρε, ο οποίος ωστόσο δεν έχει επαφές με την κόρη του. Από τον γάμο της με τον πρώην συζυγό της και τραγουδιστή Seal έχει τρία παιδιά, ενώ ο ίδιος υιοθέτησε και τη Λένι, την οποία και μεγάλωσε σαν δικό του παιδί. Το μοντέλο ζει πλέον στο πλευρό του μουσικού Τομ Κάουλιτζ, με τον οποίο παντρεύτηκε το 2019.

Μιλώντας για τον δρόμο που σκέφτονται να ακολουθήσουν τα παιδιά της, η Χάιντι Κλουμ είπε σε παλαιότερη συνέντευξή της στο Hello! ότι δεν τα πιέζει προς κάποια συγκεκριμένη κατεύθυνση και ότι θέλει να είναι ανεξάρτητα. «Δεν θέλω να φυτέψω κανέναν σπόρο στο κεφάλι των παιδιών μου. Θέλω εκείνα να ανακαλύψουν όσα τους αρέσουν. Πάντως, δεν πιστεύω ότι τους αρέσει η σκηνή. Για παράδειγμα, ο μεγαλύτερος γιος μου νομίζω ότι πήρε τη φωνή του πατέρα του. Αλλά δε θέλει ν’ ασχοληθεί με το τραγούδι. Αγαπά πολύ τον αθλητισμό».

πηγή:bovary.gr