Τροχαίο στην Ακτή Μιαούλη, πούλμαν έπεσε σε κολόνα – Δραματικός απεγκλωβισμός μετά από 2,5 ώρες

Τροχαίο στην Ακτή Μιαούλη, πούλμαν έπεσε σε κολόνα – Δραματικός απεγκλωβισμός μετά από 2,5 ώρες

Τιτάνια ήταν η μάχη των Πυροσβεστών για να βγάλουν από το πούλμαν τον οδηγό που έχει τραυματιστεί. Κλειστά και τα δυο ρεύματα της 2ας Μεραρχίας. Μπαράζ από τροχαία τα ξημερώματα εξαιτίας της βροχής και των δρόμων που γλιστράνε.

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες νωρίς το πρωί της Πέμπτης (24.09.2020) στην Ακτή Μιαούλη, στον Πειραιά. Περισσότερες από 2,5 ώρες κράτησε η τιτάνια προσπάθεια των Πυροσβεστών να βγάλουν από το πούλμαν τον οδηγό.

Δεν ήταν το μοναδικό τροχαίο που έγινε τα ξημερώματα, καθώς οι δρόμοι γλιστρούν γιατί έβρεξε λίγο το βράδυ.

Στην Ακτή Μιαούλη το τροχαίο σημειώθηκε όταν τουριστικό λεωφορείο, χωρίς επιβάτες, έπεσε πάνω σε κολόνα της ΔΕΗ.

Δεν είναι γνωστό για ποιο λόγο ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, δεν αποκλείεται να γλίστρησε και γι’ αυτό να «καρφώθηκε» στην κολόνα.

Ο οδηγός του λεωφορείου εγκλωβίστηκε και άμεσα έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής και προσπαθούν να απεγκλωβίσουν τον άνδρα. Δεν είναι γνωστή η κατάσταση της υγείας του. Από τις πρώτες εικόνες φαίνεται να είχε τις αισθήσεις του όταν τον έβγαλαν από το πούλμαν και τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Ο άνδρας έχει τραυματιστεί στα πόδια. Η προσπάθεια για τον απεγκλωβίσουν από το πούλμαν ήταν τιτάνια και χρειάστηκαν περισσότερες από δυο ώρες για να τον βγάλουν. Μάλιστα, δεν ήταν δυνατόν να τον βγάλουν από την μπροστινή πλευρά και τελικά τον απεγκλώβισαν από την πλαϊνή πόρτα. Η κυκλοφορία έχει διακοπεί και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από το ύψος της ακτής Ποσειδώνος, έως το ύψος της οδού της 2ας Μεραρχίας.

πηγή:newsit.gr