Φιλανθρωπικός αγώνας Ρήγα και Νίκης Β. τη Μ. Τετάρτη στο Βελεστίνο

Φιλανθρωπικός αγώνας Ρήγα και Νίκης Β. τη Μ. Τετάρτη στο Βελεστίνο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Δύο από τους ιστορικότερους συλλόγους στη Μαγνησία, ο Α.Σ.Β. ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ και η Π.Α.Ε. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, στο πλαίσιο του κοινωνικού τους έργου ενόψει των εορτών των Πάσχα, μέσω των ομάδων τους, δίνουν φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου την Μ. Τετάρτη 20/4/2022, ώρα 16.30 στο Στάδιο Βελεστίνου.
Το εισιτήριο εισόδου έχει καθοριστεί στην τιμή των 2,50 € (Δυόμισι Ευρώ).
Σκοπός του φιλικού αυτού αγώνα που έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα είναι τα έσοδα να διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ρήγα Φεραίου, ενισχύοντας έτσι την προσπάθεια του για τις ευπαθείς ομάδες και την στήριξη των οικογενειών που έχουν ανάγκη.
Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε είναι πολύ σημαντικό να είμαστε αρωγοί σε τέτοιες πρωτοβουλίες και να στηρίζουμε όλους αυτούς που έχουν ανάγκη.
Θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι με τη συμμετοχή μας στον αγώνα δεν στηρίζουμε μόνο τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, αλλά πρωτίστως στηρίζουμε τον συνάνθρωπό μας. Με αυτόν τον τρόπο δείχνουμε την ευαισθησία και την ανθρωπιά μας, ειδικά στη σημερινή δύσκολη συγκυρία.
Γι’ αυτό καλούμε το φίλαθλο κοινό της Μαγνησίας να δώσει το παρόν τη Μ. Τετάρτη στις κερκίδες του Σταδίου Βελεστίνου.
Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή, αγοράζοντας εισιτήρια, μπορούν να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, στο Βελεστίνο (τηλ.2425023794).
Επίσης, διάθεση εισιτηρίων θα γίνεται και στα καταστήματα ΟΠΑΠ Βελεστίνου της κας. Χρύσούλας Μπακάλη και κας Αγγελικής Ντόβα, καθώς και από τα γραφεία του Συλλόγου στο Στάδιο Βελεστίνου κατά τις απογευματινές ώρες 16:00 έως 19:00.  
Σας περιμένουμε να στηρίξουμε τον πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς, τον αγώνας της Αγάπης.
Εκ του ΔΣ