Φωτογραφίες της 10χρονης «καίνε» τον 39χρονο υποπυραγό

Φωτογραφίες της 10χρονης «καίνε» τον 39χρονο υποπυραγό

Δύο φωτογραφίες της ανήλικης με σορτς την ώρα που κοιμόταν, φέρεται να είχε στο κινητό του τηλέφωνο ο 39χρονος υποπυραγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σκιάθου, που κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων και χθες του ασκήθηκε σχετική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Ο 39χρονος Λαρισαίος φέρεται να μην έκανε δήλωση, ζήτησε, όμως, τόσο ο ίδιος, όσο και η συνήγορός του, δικηγόρος Θεσσαλονίκης, τη δικογραφία, προκειμένου να τη μελετήσουν και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την Πέμπτη. Μέχρι τότε κρατείται. Εναντίον του ασκήθηκε δίωξη από τον εισαγγελέα υπηρεσίας Πρωτοδικών Βόλου για πορνογραφία ανηλίκων και ειδικότερα για παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας από πρόσωπο που του έχουν εμπιστευτεί ανήλικη, για να την επιβλέπει και να τη φυλάει και δεν έχει συμπληρώσει αυτή το 12ο έτος της ηλικίας της. Σύμφωνα με έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο Λαρισαίος υποπυραγός φέρεται να είχε αποθηκευμένες στο κινητό του τηλέφωνο δύο φωτογραφίες με τη 10χρονη κόρη της συντρόφου του, στις οποίες, στη μεν πρώτη φαινόταν η μικρή να κοιμάται με σορτς, στη δε δεύτερη να κοιμάται επίσης και να εστιάζει ο φακός της φωτογραφικής μηχανής στα οπίσθιά της. Πάντως η 32χρονη σύντροφος του υποπυραγού φέρεται να δήλωσε ότι τις έσβησε τις δύο φωτογραφίες, πάνω στα νεύρα της, όταν τις βρήκε… Προηγουμένως, ωστόσο, τις φωτογράφισε με το δικό της κινητό. Τον 39χρονο κατήγγειλε στην Αστυνομία η ίδια η σύντροφός του, μητέρα δύο κοριτσιών, 10 και 12 ετών, καθώς στο κινητό του εντόπισε τις φωτογραφίες ανηλίκων μεταξύ των οποίων και της μικρής της κόρης. Του ζήτησε εξηγήσεις, αλλά ήταν μεθυσμένος. Έτσι ξημερώνοντας Κυριακή υπέβαλε την καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου και ο 39χρονος συνελήφθη, ενώ σε έρευνα στο σπίτι του, παρουσία ειρηνοδίκη, κατασχέθηκε ο ηλεκτρονικός του υπολογιστής, δύο κινητά τηλέφωνα και ένα ψηφιακό μέσο αποθήκευσης.

Η μητέρα των δύο κοριτσιών φέρεται να κατήγγειλε μεταξύ άλλων, ότι η 10χρονη πριν λίγες ημέρες κι ενώ η ίδια απουσίαζε, της είχε αναφέρει, ότι ο συλληφθείς την είχε πάρει αγκαλιά και την οδήγησε στο κρεβάτι και κοιμήθηκαν μαζί, χωρίς, ωστόσο, να γίνει κάτι άλλο. Ο 39χρονος υποπυραγός τέθηκε σε διαθεσιμότητα με απόφαση του αρχηγού της Πυροσβεστικής και μέχρις ότου τελεσιδικήσει η υπόθεση. Από την έρευνα διαπιστώθηκε επίσης ότι στο κινητό του τηλέφωνο είχε και άλλες φωτογραφίες γυναικών, ενήλικων, όμως, τις οποίες φέρεται να του τις είχαν στείλει οι ίδιες, καθώς φέρεται να είχε σχέσεις μαζί τους. Ωστόσο, δεν φέρεται να έκανε αναπαραγωγή των εν λόγω φωτογραφιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ερευνάται από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, αν τις έλαβε με τη συναίνεσή τους ή εκβιαστικά, ενώ από την ίδια υπηρεσία ερευνώνται όλες οι παράμετροι της υπόθεσης αναφορικά με την κυκλοφορία φωτογραφιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επίσης βρέθηκε ακόμη μία φωτογραφία με άγνωστες ανήλικες αγκαλιασμένες και ντυμένες. Ο 39χρονος δεν έκανε την παραμικρή δήλωση χθες στον εισαγγελέα και τον ανακριτή, όπου οδηγήθηκε σκεπασμένος με κουκούλα και φορώντας μάσκα… Εξερχόμενος του ανακριτικού γραφείου φυγαδεύτηκε κυριολεκτικά από την πίσω πόρτα του δικαστικού μεγάρου, πάλι φορώντας κουκούλα και μάσκα. Εντύπωση επίσης προκαλεί η πληροφορία, πως σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει η μητέρα στην καταγγελία της, η μεγαλύτερη κόρη της, 12 ετών, είναι ερωτευμένη με τον 39χρονο…

https://e-thessalia.gr