Χρ. Καραζούπης: Ενημέρωση φιλάθλων ΓΣΑ …..Αθέτηση συμφωνηθέντων κύριε Αρσένο !!!

Χρ. Καραζούπης: Ενημέρωση φιλάθλων ΓΣΑ …..Αθέτηση συμφωνηθέντων κύριε Αρσένο !!!

Με λύπη και αγανάκτηση πληροφορήθηκα

από τον ηλεκτρονική τύπο τη παραίτηση του κυρίου Αρσένου από τη τεχνική ηγεσία του Γ.Σ.Α λόγω……. αθέτησης των συμφωνηθέντων…
Προς ενημέρωση του φίλαθλου κόσμου θέλω να αναφέρω γεγονότα που συνέβησαν μέχρι σήμερα…
Μετά τη δυστοκία του καλοκαιριού για την εκλογή Δ.Σ στον ΓΣΑ, προέκυψε τη τελευταία στιγμή ένα Δ.Σ με ένα προεδρείο μη αντάξιο της ιστορίας και της αίγλης του Γ.Σ.Α. Με δεδομένο ότι το προεδρείο ήταν αποφασισμένο να μη κατεβάσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ, αλλά σ’ αυτό της Γ΄ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ!!!!! (χωρίς να είναι σίγουρο και αυτό), τέθηκα επικεφαλής της Δ.Ε στη προσπάθεια να κατέλθει η ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ. Η προσπάθεια αυτή δόθηκε με επιτυχία καθότι συμπληρώθηκε ένα αξιόμαχο νεανικό και ανταγωνιστικό ROSTER (με τη σημαντική βοήθεια του τεχνικού Κου Αρσένου) με τη   συμφωνία ότι θα προωθηθούν και θα προτιμηθούν οι νεαροί ποδοσφαιριστές της περιοχής μας. Έχοντας κάνει έναν προγραμματισμό αθλητικό και  οικονομικό βάσει των συμφωνηθέντων με το Δ.Σ, τα υπόλοιπα μέλη της Δ.Ε και τον δήμο Αλμυρού, προχωρήσαμε στο κτίσιμο της ομάδας χωρίς όμως καμία ανταπόκριση από τους προαναφερθέντες με όλο το βάρος να πέφτει επάνω μου και παρόλα τα προβλήματα η ομάδα είχε μία αξιόλογη πορεία. Όταν όμως ο κόμπος έφθασε στο χτένι χωρίς να λείπω από την ομάδα υπέβαλα τη παραίτησή μου, την οποία μάλιστα δεν δημοσίευσα για να μη χαλάσω την ηρεμία της ομάδας. Επειδή σήμερα επαληθεύθηκα πλήρως από τα γεγονότα, δημοσιεύω σήμερα τη παραίτησή μου της 21-10-2019  η οποία αναφέρει…..
Με την επιστολή μου αυτή υποβάλλω την παραίτησή μου από μέλος της Δ.Ε ποδοσφαίρου του Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ λόγω μη συνεργασίας και ταυτόχρονης δημιουργίας ανυπέρβλητων εμποδίων από το προεδρείο του Δ. Σ (το οποίο σημειωτέον τελεί υπό αμφισβήτηση και έκπτωση από τη πλειοψηφία των μελών του Δ.Σ)  και των υπολοίπων μελών της Δ.Ε, στη προσπάθεια μου για δημιουργία μίας υγιούς, νεανικής,  ανταγωνιστικής ποδοσφαιρικής ομάδας, με κορμό τους δικούς μας νέους ποδοσφαιριστές, ανταποκρινόμενη στις προσδοκίες των φιλάθλων μας, στην ιστορία και στην αίγλη του ιστορικού μας Γ.Σ.Α, ο οποίος φέτος συμπληρώνει ΕΝΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ συνεχούς παρουσίας στα αθλητικά δρώμενα της χώρας μας και δεν τυγχάνει του αναλόγου αρμόζοντος σεβασμού των παραπάνω.
Εύχομαι καλή φώτιση στις παραπέρα  ενέργειες σας για το καλό του ιστορικού μας Γ.Σ.Α.

Ερχόμενος τώρα στη παραίτηση του Κου Αρσένου παραθέτω τα παρακάτω γεγονότα:
Τη Πέμπτη πριν τον αγώνα με τον Διαγόρα επικοινώνησα μαζί του για να τον συγχαρώ για την εκτός έδρας νίκη με τον Δία Δίου και να του υπενθυμίσω τη δέσμευση του Δημάρχου και του Αντιδημάρχου για την επίλυση των όποιων προβλημάτων  μέχρι τα Χριστούγεννα και ταυτόχρονα παρά τη παραίτησή μου από τη Δ.Ε είμαι και εγώ κοντά στην ομάδα και θα ξεκινήσω  πάλι μία προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων στην ομάδα. Από τα λεγόμενά του κατάλαβα ότι είχε λάβει την απόφασή του για αποχώρηση και αυτό το είχε καταδείξει και με τη μέχρι σήμερα  συμπεριφορά του. Σε καμία περίπτωση όμως δεν υπέθεσα ότι θα καταλήξει στην ομάδα του Διαγόρα (την οποία σημειωτέο προπόνησε προχθές) με οκτώ βαθμούς έναντι δεκατεσσάρων βαθμών της ομάδας μας!!!!!! Τώρα κύριε Αρσένο πρέπει να απολογηθείτε στους φιλάθλους μας και σε όλο τον φίλαθλο κόσμο για το 0-2 με τον Διαγόρα και τη πρόσληψη σας σ’ αυτόν;;;;;;, όσο για αθέτηση συμφωνηθέντων ….. αυτό υπάρχει μόνο από τη μεριά σας.
Αυτή η ανεξήγητη κίνηση σας δεν θα μείνει αναπάντητη και θα ενημερωθούν τα αρμόδια όργανα και όλες οι ομάδες για τυχόν μελλοντική συνεργασία μαζί σας.  
Τώρα για τη συνέχεια του ιστορικού μας συλλόγου η μόνη εναπομένουσα λύση είναι ο δήμος και ο Δήμαρχος να μη σφυρίζουν αδιάφορα και μαζί με τους φιλάθλους και τις επιχειρήσεις της περιοχής να  δείξουν  άμεσα, το πραγματικό ενδιαφέρον τους για να συνεχίσει αυτή η ομάδα να μας κάνει υπερήφανους, καθότι είναι κομμάτι της ιστορίας του τόπου μας και είμαστε όλοι υπεύθυνοι να το κρατήσουμε ζωντανό..

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΖΟΥΠΗΣ μέλος του Γ.Σ.ΑΑΛΜΥΡΟΥ