Χρ. Καραζούπης: Η ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΑΛΜΥΡΟΥ ……. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ….

Χρ. Καραζούπης: Η ΞΕΦΤΥΛΑ  ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΑΛΜΥΡΟΥ ……. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ….

Χρ. Καραζούπης: Η ΞΕΦΤΥΛΑ  ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΑΛΜΥΡΟΥ ……. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ….

Είχα ενημερώσει από τις 11 Νοεμβρίου ότι  η  Οικονομική Επιτροπή του δήμου Αλμυρού συνεδρίασε εκτάκτως στις 9 Νοεμβρίου ….. δια περιφοράς …. μία μέρα πριν και αποφάσισε ομόφωνα (!!!!!) με την 265/2021τον «Ορισμό πληρεξούσιου Δικηγόρου και τη κάλυψη της σχετικής δαπάνης για την εκπροσώπηση του πρώην δημάρχου Αλμυρού και νυν δημοτικό σύμβουλο ΕΣΕΡΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ του ΚΥΡΙΑΚΟΥ, ενώπιον του ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΙΡΕΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ στις 10 Νοεμβρίου , το οποίο εδρεύει στο δικαστικό μέγαρο Λάρισας».
Με λίγα λόγια…… ο τ. Δήμαρχος κατηγορείται για παράβαση καθήκοντος ….. και η σημερινή δημοτική αρχή….. τον υπερασπίζεται παράνομα με εξωτερικό  δικηγόρο (!!!!!) τον οποίον πληρώνει ο δήμος, δηλαδή οι δημότες, για να υπερασπισθεί έναν τ. δήμαρχο που παρέβη τον νόμο (!!!!!) ασκώντας μη νόμιμες διώξεις σε στελέχη του δήμου και όχι μόνο…..Συνεπώς η  απόφαση δεν είναι νόμιμη διότι ο Δήμος δε νομιμοποιείται να καταβάλει τις δικαστικές δαπάνες αιρετών για αδικήματα τα οποία δεν αφορούν την εκτέλεση των καθηκόντων τους.
Αλλά δεν έχει τέλος η ξεφτίλα τους ……την ίδια απόφαση 265/2021 με το ίδιο θέμα ανέβασαν στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και στις 16 Νοεμβρίου  με μία διαφορά (όπως φαίνεται και  στις δύο φώτο που επισυνάπτω)……ο τ. δήμαρχος στην ίδια απόφαση ψήφησε δύο φορές ….. τη πρώτη παρών…….. και στη δεύτερη θετικά……..!!!!!!! είναι τόσο άσχετοι και επικίνδυνοι…….. που δεν κρατούν ούτε  τα προσχήματα…….. τέτοιος κατήφορος……κύριε δήμαρχε!!!!!!!

ΚΑΡΑΖΟΥΠΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ τ. Δ/ΝΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ  ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥ