Χρ. Καραζούπης: Καταγγέλλει την εγκατάλειψη του παραλιακού μετώπου στον Δήμο Αλμυρού

Χρ. Καραζούπης: Καταγγέλλει την εγκατάλειψη του παραλιακού μετώπου στον Δήμο Αλμυρού

Την εγκατάλειψη του παραλιακού μετώπου στον Δήμο

Αλμυρού καταγγέλλει ο Χρήστος Καραζούπης σημειώνοντας ότι δεν έχει γίνει καμία προσπάθεια να γίνουν οι παραλίες πιο ελκυστικές. Η ανακοίνωση του Χρήστου Καραζούπη για το παραλιακό μέτωπο του Δήμου Αλμυρού.

ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ……. ΚΑΙ Η ΑΠΑΞΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΌ ΤΟΥΣ «ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ»΄……
Μπαίνοντας στο καλοκαίρι αναδεικνύεται εντονότερα η εγκατάλειψη του παραλιακού μετώπου του Δήμου Αλμυρού, από τη τοπική, περιφερειακή και κεντρική διοίκηση…… Μιλάμε για τη παραλία Αλμυρού σε όλο το μέτωπο, το μεγαλύτερο στη Μαγνησία και όχι μόνο, την παραλία στις Νηές οι οποίες είναι προσβάσιμες στον απλό πολίτη. Δεν έχει γίνει καμία προσπάθεια να γίνουν οι παραλίες αυτές ελκυστικές στους επισκέπτες, δεν υπάρχει μία ομπρέλα να προφυλαχθούν οι επισκέπτες από τον ήλιο, μία καρέκλα να καθίσουν, ένα μαγαζί να πιούνε έναν καφέ… ένα ποτό….!!! έχοντας ως αποτέλεσμα οι πολίτες με μεγάλη δαπάνη να αναζητούν παραλίες εκτός δήμου Αλμυρού!!!!! Και σαν να μην  έφθανε αυτή η απαξίωση και εγκατάλειψη τους, μαθαίνουμε ότι: η πολυμήχανη δημοτική αρχή σας, ονειρεύεται και ΝΑΥΣΤΑΘΜΟ του πολεμικού ναυτικού στη παραλία μας…..!!!!!! τη στιγμή ρε δήμαρχε που γνωρίζεις ότι, ανά πάσα στιγμή θέλουν να μας φορτώσουν και τις οχλούσες  δραστηριότητες (σκραπ κ.λ.π.!!!) από το λιμάνι του Βόλου…. στο δικό μας λιμάνι…… θέλουν επίσης να κάνουν μετεγκατάσταση της ΑΓΕΤ στη ΚΕΦΑΛΩΣΗ …… και συ αγρόν ……η μάλλον αμπέλι ηγόραζες…..

Στις ΝΗΕΣ έχουν βγει δύο πορίσματα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ότι η έκταση 3.000 στρεμμάτων που προοριζόταν για γκολφ κ.λ.π. ότι είναι δημόσια!!!!!!!  και εσύ αντί να δώσεις τη μάχη, η έκταση αυτή να έρθει μέσου του δημοσίου στο δήμο, για αξιοποίησή της προς όφελος των δημοτών και των επισκεπτών της, αφήνεις να αισχροκερδούν σ΄ αυτή  διάφοροι επιτήδειοι ……. και  διάφοροι πολιτικάντηδες να πιέζουν ώστε, να ανατραπούν αυτά τα δύο πορίσματα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ και η έκταση αυτή των παππούδων μας να μην αξιοποιηθεί ποτέ προς όφελος των πολιτών!!!!!

Μας βλέπω…… εάν δεν αντιδράσουμε …….. να έχουμε διέξοδο προς τη θάλασσα …..  νότια πέραν της ΓΛΥΦΑΣ και βόρεια πέραν του ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΥ…… και να γίνουμε  σε πολεμική σύρραξη……. στόχος από αέρα και θάλασσα…..με αυτά που μας ετοιμάζουν…!!!!!!
Κοίταξε ρε δήμαρχε να κάνεις κάτι, για το ΘΑΛΛΑΣΙΟ ΜΕΤΩΠΟ, το ΚΟΥΡΙ, τα ΖΕΡΕΛΙΑ, τη ΠΛΑΤΕΙΑ, την ΟΘΡΥ……. κ.λ.π. που ρημάζουν ……. και άσε  κατά μέρος αυτές τις ανόητες σκέψεις για ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΥΣ κ.λ.π. ……προστάτεψε τον τόπο μας από τους καλοθελητές και μαζί με τους πολίτες του βοήθησε τον να γίνει προσιτός και ωφέλιμος σ΄ αυτούς ….μη βάλεις με τη δική σου σφραγίδα   ….. ταφόπλακα …… στα όνειρα τους και στις ομορφιές του τόπου μας……..

ΚΑΡΑΖΟΥΠΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ