Χρ. Μπουκώρος: «Άμεση εντολή για έναρξη εργασιών στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς»

Χρ. Μπουκώρος: «Άμεση εντολή για έναρξη εργασιών στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς»

Επαφές με όλη την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας είχε ο βουλευτής Μαγνησίας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος

Μετά τις αποκαρδιωτικές εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας από το Κέντρο Υγείας Ζαγοράς, ο βουλευτής Μαγνησίας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος επικοινώνησε με τον Υπουργό Υγείας κ. Θανάση Πλεύρη, με τον Διευθυντή του Υπουργού κ. Δημήτρη Κοντό, με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Γιάννη Τσακίρη, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Κτιριακών Υποδομών (ΚΤ.ΥΠ.) κ. Θανάση Γιάνναρη, με τον Διοικητή και τον Υποδιοικητή της 5ης Υ.ΠΕ. κ. Φώτη Σερέτη και κ. Ηλία Τσιαούση τονίζοντας προς πάσα κατεύθυνση το επείγον της κατάστασης, την οποία και περιέγραψε αναλυτικά.

Το συμπέρασμα των επαφών του βουλευτή Μαγνησίας και κοινοβουλευτικού εκπροσώπου Ν.Δ. Χρήστου Μπουκώρου με ολόκληρη την πυραμίδα της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας είναι ότι ο Υπουργός Υγείας κ. Πλεύρης και ο υπηρεσιακός γραμματέας του Υπουργείου υπογράφουν την πίστωση των 375.000 ευρώ, αμέσως δίνεται η έγκριση από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων και εντός των επόμενων ημερών οι Κτιριακές Yποδομές θα έχουν το πράσινο φως για την έναρξη υλοποίησης του έργου επισκευής της στέγης και των λοιπών εργασιών στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς.

Μετά τις συγκεκριμένες εξελίξεις ο βουλευτής Μαγνησίας προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Το Ανατολικό Πήλιο και η μοναδική υποδομή του Κέντρου Υγείας Ζαγοράς εξυπηρετεί τους κατοίκους μιας δυσπρόσιτης περιοχής που πλήττεται από ακραία καιρικά φαινόμενα. Είναι σαφές ότι αργήσαμε όλοι και κυρίως οι αρμόδιοι φορείς για τη συγκεκριμένη παρέμβαση εφόσον η μελέτη της ΚΤ.ΥΠ. είναι έτοιμη εδώ και δέκα μήνες.

Ωστόσο θέλω να ευχαριστήσω τον Υπουργό Υγείας κ. Θανάση Πλεύρη για την άμεση σημερινή του ανταπόκριση. Ελπίζω αυτή τη φορά εφόσον υπάρχει μελέτη και οι απαραίτητοι οικονομικοί πόροι το έργο να ολοκληρωθεί τάχιστα. Θα παρακολουθώ την εξέλιξή του καθημερινά.»