Χριστίνα Κοντοβά: Όλοι οι καλεσμένοι πήγαν στο Νυμφαίο αλλά η βάπτιση της Ada δεν έγινε

Χριστίνα Κοντοβά: Όλοι οι καλεσμένοι πήγαν στο Νυμφαίο αλλά η βάπτιση της Ada δεν έγινε

Η βάπτιση της μικρής Ada που ήταν προγραμματισμένη να γίνει χθες, Δευτέρα 6 Ιουνίου στο Νυμφαίο της Φλώρινας, τελικά ακυρώθηκε. Η Χριστίνα Κοντοβά, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram εξήγησε τι ακριβώς συνέβη.

Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης ταξίδεψαν στο Νυμφαίο όπου υποδέχτηκαν συγγενείς και φίλους για τη βάπτιση της Ada. Ωστόσο, το μυστήριο αναβλήθηκε καθώς όπως έγινε γνωστό το περασμένο Σάββατο η νονά της μικρής, Σίσσυ Χρηστίδου βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.

«Σήμερα ήταν να βαφτίσουμε την Έιντα. Αλλά η ζωή είναι απρόβλεπτη… η νονά μας Σίσσυ Χρηστίδου είναι με Covid αλλά οι φίλοι μας έχουν έρθει… Και γιορτάσαμε την Έιντα. Αλλά η βάφτιση αναβλήθηκε. Γιατί ο ρόλος της νονάς είναι ιερός και η Έιντα φωνάζει “νονά” την Σίσσυ απο τότε που φωνάζει “μαμά” εμένα. Κι αυτό δεν θα αλλάξει. Σήμερα μας ευλόγησε ο παπά Γιάννης και μας διάβασε τον ύμνο της Αγάπης και μετά την γιορτάσαμε… Σύντομα θα γιορτάσουμε και την βάφτιση! Σας ευχαριστώ όλους! Σίσσυ Χρηστίδου σε αγαπάμε και μας λείπεις», έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Κοντοβά στο Instagram.

Βάσω Λασκαράκη – Αθηνά Οικονομάκου: Στο Νυμφαίο για την βάπτιση της Ada
Οι κολλητές φίλες της Χριστίνας Κοντοβά, Αθηνά Οικονομάκου και Βάσω Λασκαράκη, ταξίδεψαν στο Νυμφαίο της Φλώρινας για την βάπτιση της μικρής Ada η οποία τελικά αναβλήθηκε.

Σίσσυ Χρηστίδου: Η ανάρτηση για την βάπτιση της Ada που δεν έγινε
«Να σας πω και για την βάπτιση που με ρωτάτε. Ήταν όντως προγραμματισμένη για σήμερα Δευτέρα γιατί το Σαββατοκύριακο έχω την εκπομπή και δεν θα μπορούσα να την βαπτίσω, αλλά όπως καταλαβαίνετε η βάπτιση δεν έγινε γιατί η νονά είναι σε αυτή την κατάσταση εδώ. Παρόλα αυτά, επειδή ο κόσμος είχε ανέβει ήδη στο Νυμφαίο, έγινε ένα πάρτι που γιορτάζει την ύπαρξή της, από το οποίο λείπω και είμαι πάρα πολύ έξαλλη, αλλά δεν έγινε βάπτιση, η βάπτιση θα γίνει όταν βγούμε από αυτή την συνθήκη. Σύντομα ελπίζω», εξήγησε η Σίσσυ Χρηστίδου σε story που ανέβασε στο Instagram.

πηγή enikos.gr